Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oda Açarken Item'leri Sınırlama Özelliği Olsa Nasıl Olur
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
bence çok güzel olur . örneğin snip vs yapalım diyorsun . tamam . oyuna başlıyorsun . sonradan gelen veya oyunda karakter değişenler oluyor . oyunu berbat ediyorlar .

Turgay Emek Doğru Söyle Hızır Sen misin ? Big Grin
Bence öyle bi olay olsa oyun daha güzel olur. Karakter sınırlaması çok daha iyi olur ama item sınırlaması belki t-bomb veya m14 alanlar için kötü olabilir. Knife gibi sniper gibi bi modda gelebilir yani oyuna.
Kimine göre iyi kimine göre kötü olur Bu fikrin uyğulamaya girmesi hemen hemen imkansız Smile
No M14 , Sniper VS türü oyunlar için güzel .

Fakat T-Bomb , 5. slot engellemeleri bakımından tepki alabilir .
Bence hiç uğraşmasınlar T-Bomb CQC den kaldırılmalı. Böyle sistem oldumu herkes T-Bomb kullanılmamasını istiyecektir..
War Rock oyununda kurulan odalar, başlanmış bir oyuna dahil olmak isteyecek oyuncuların "Odada mevcut durumun 'ne olup olmadığını' görebileceği şekilde" dizayn edilmedikçe(Combat Arms, Crossfire,v.b. gibi), item sınırlamasının getirilmesi de yeterli olmayacaktır.

Oyun başladıktan sonra odaya dahil olacak oyuncu, mevcut durumun farkında olamayacağı için, odadan çıkmak durumunda kalabilecektir.Bu da istenmeyen bir durumdur ve 'deneme-yanılma' şeklinde devam edecek 'oda bulma' kaygısı oyuncuları oyundan soğutabilir.

Bu konu dikkate alınarak düzenleme yapılırsa başarılı bir netice alınır.

Saygılarımla.
Bende katılıyorum çok güzel bir düşünce malum Tbomb illeti geldikten beri base yapmak haram oldu herkez kendine göre oda kurar öyle oynanır odanın girişinde hangi itemlerin kullanılmayacağını yazsa güzel olur ben destekliyorum bu fikri.
(05-28-2011 01:59 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]No M14 , Sniper VS türü oyunlar için güzel .

Fakat T-Bomb , 5. slot engellemeleri bakımından tepki alabilir .

Aynen
Yeni savaş Mapleri getirseler ama onlara sadece 3. slot kullanım özelliği koysalar daha iyi olur.. diğer türlü adam premium alıyor sonra 5.slotu kullanamayacaksam gibi laga luga yapar.. çok itiraz çıkar o item sınırlandırılmasına...
olursa Güzel Olur
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler