Tbomb ve m14 gibi denge bozan itemler için önemli bir adım ama bende bir konu açmayı düşünüyorum sniper 5.slota daha fazla önem vermeliler bence 8.slota sadece m82 değil m24 tarzı silahlar gelmeli yani item kıtlığı çeken tek branş sniper onun hakkındada g1'e konu açmayı düşünüyorum.
Aslında CQC'de T-BOMB çok saçma bu kaldırılmalı zaten alan küçük... Ama t-bomb sahibi için olmalı

işte hayat hep böyle zaten

bence gereksiz birsey biz okadar para vererim alalım odalarda itemi kullanamıyalım cok sacma boyle olucagına tamamen kaldırsınlar daha iyi
Bencede olmalı ama çok abartılı olmadan.Mesela şöyle olabilir de sadece bir karakter kullanma gibi sinper odaları gibi 
Turgay Hızır ' a söyle sakın böyle bir şey yapmasın valla T-Bomb ' a o kadar para saydık bu gelirse para boşa gidecek

bence saçma

Ben bunu daha önceden düşünmüştüm aslında olsa iyi olur.. Mesela snip ws yapmak istiyorsun bu özellik olsa sadece sniper silahları seçeneğini seçersin rahat rahat snip ws yaparsın ne sonradan girenlere snip ol uyarısı verirsin nede başkasının silahlı saldırısına uğrarsın.. Bence gelirse iyi olur..
Diğer FPS oyunlarında "Sadece Sniper", "Sadece Tabanca", "Sadece Bıçak" gibi modlar var.WarRock'un neyi eksik ? Bence böyle modların olması gerekir

Öncelikle F2'yi kapatsınlar o yeter
(05-27-2011 06:28 PM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]güzelmiş
turgay şu Oddseyy mapı niye kalktı tekrar gelir mi diye sorsan
olmadı resmi siteye konu falan açılsın anket falan yapılsın olmadı
Orda çok swap yapıldığı için kalktı diye biliyorum bence bidaha getirmezler.