Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
ya pre yukledım oyuna gırmeden turkey famas yukledım hay sansıma emı zaman gıdıyo oyuna gıremıoz

(05-17-2011 02:18 PM)rady3v Yazılan: [ -> ]ya pre yukledım oyuna gırmeden turkey famas yukledım hay sansıma emı zaman gıdıyo oyuna gıremıoz 
Rollback olur %90
s.a arkadşlar aynı hata 2 gündür bende de var 3-4 kere sildim kurdum virüs programını değiştirdim ama olmuyor bilen varsa yazsın nasıl düzeleceğini
evet ne zaman düzelicek bu hata canımız sıkıldı yav
(05-17-2011 12:39 PM)1000zz Yazılan: [ -> ]Bende pacth yükledi ve anti vürüs programından bir uyarı sesi geldi girdim karantinaya baktım
warrock pacth yazıyor geri yükledim bende sorun yok yani anti virüs programlarına karantinaya bakın ordan silen dosyayı geri yüklseyin sorun çözülür.
Katılıyorum bende yaptım sorun çözüldü

(05-17-2011 05:07 PM)Staticnova Yazılan: [ -> ] (05-17-2011 12:39 PM)1000zz Yazılan: [ -> ]Bende pacth yükledi ve anti vürüs programından bir uyarı sesi geldi girdim karantinaya baktım
warrock pacth yazıyor geri yükledim bende sorun yok yani anti virüs programlarına karantinaya bakın ordan silen dosyayı geri yüklseyin sorun çözülür.
Katılıyorum bende yaptım sorun çözüldü 

evet aynısı benimde aklıma geldi ama bişey değişmedi.
ne yapalım düzelene kadar cs 1.6 oynıycaz artık

KİMSE YOKMU BU SORUNA ÇÖZÜM BULABİLECEK
offfff yeter ama. Biri bişey söylesinde boşuna beklemiyelim bari.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8