Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: crc checksum Data\textdata_eng.lua hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
warrock patladı ARTİSTBig Grin
---
Europa serverında sorun yok oyun oynamak isteyenler europa serverına gelsin 2 3 oyun oynadım sorun yok...
ben hiç giremiyorum ki.oyunu açarken hata veriyor.
eskı versıynu yukledım ayrı 1 klasore orjınal warrockta ıstenenlerı ordan temennı ettım dil sorunu kalktı
map sorunu basladı mapların ıcerısınde yenılıkler vardı onlarıda maplardan degıstırdım emblem felan ıstıyo bıolab onlarıda halleddım oyuna gırerken anormal problem dedı attı onu cakmadım Smile ne anlama gelıo bılen varmı warrock exe hatası verdı exe hatasını system dosyalarından kurcaladım exe hatası kalktı bu seferde cod,88 die bi hata cıkardı onuda halleddım bu seferde error verıyo ^^ ..... unstal yaptım tekrar kurdum herkes gıbı pach gelmesını beklıyorum Big Grinadamım
mapln hatası ne yapmamız lazım ?
(05-17-2011 12:21 PM)rady3v Yazılan: [ -> ]eskı versıynu yukledım ayrı 1 klasore orjınal warrockta ıstenenlerı ordan temennı ettım dil sorunu kalktı
map sorunu basladı mapların ıcerısınde yenılıkler vardı onlarıda maplardan degıstırdım emblem felan ıstıyo bıolab onlarıda halleddım oyuna gırerken anormal problem dedı attı onu cakmadım Smile ne anlama gelıo bılen varmı warrock exe hatası verdı exe hatasını system dosyalarından kurcaladım exe hatası kalktı bu seferde cod,88 die bi hata cıkardı onuda halleddım bu seferde error verıyo ^^ ..... unstal yaptım tekrar kurdum herkes gıbı pach gelmesını beklıyorum Big Grinadamım

Uğraşmışsın baya Big Grin ama bu War Rock'ın sorunları tükenmez SmileSmile
valla 1 sorunu halleddım dıgerı basladı yap yap yap oyunu benmı yaptım D: bıtmıyokı sorunları Big Grin
Bende pacth yükledi ve anti vürüs programından bir uyarı sesi geldi girdim karantinaya baktım
warrock pacth yazıyor geri yükledim bende sorun yok yani anti virüs programlarına karantinaya bakın ordan silen dosyayı geri yüklseyin sorun çözülür.
crc checksum Data\textdata_eng.lua hatası
evet beyler bende aynı hatayı aldım çözun nedir bilenler yaz sin a.e.o
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler