Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: crc checksum Data\textdata_eng.lua hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
aynı hata bnde de war Ss.gif çözüm bulan yokmu
Merhaba Arkadaslar Bugün Saat 9:00 Gibi Warrock'a Girdim.. 5 Dk Geçmedi Oyun Kendiliğinden Kapanıverdi.Tekrar Açtım Yine Kapandı..:SSetup'ından Tekrar Yükledim, Game Start'a Bastım Tam Ekran Geliyoduki Aynen Şöyle Bir Hata Verdi:"CRC-Checksum Error-Data\textdata_tur.lua" Sonra Biraz Araştırayım Dedim Başkalarında Oluyormu Diye Genel Bir Sorun Olduğunu Gördüm..Bir Arkadaşımız Açtığı Bir Konuda Şöyle Demiş: "Oyun Dilini İngilizce Yapın" Denedim Bu Seferde Şu Hatayı Verdi:"CRC-Checksum Error-Data\textdata_eng.lua"..Diğer Dillerdede Denedim Yine Olmadı.. Ne Yapıcaz Böyle Tıkandım Kaldım Saat Şuan 13:30 Oldu Ve Artık Çıldırmaya Başladım Birisi Yardım Etsin 2 Tane Film İzledim Hala Böyle Smile.1-2 Saate Çözülür Demişsiniz Hani Nerde Bişey Oldugu Yok !! AngryAngry
Sabahın dokuzundan beri aynı şeyle uğraşıyorum ama hala tık yok !
oyunun dili ile ilgili 1 sorun arkadasımadamım
(05-17-2011 01:16 PM)BlackMasK Yazılan: [ -> ]Merhaba Arkadaslar Bugün Saat 9:00 Gibi Warrock'a Girdim.. 5 Dk Geçmedi Oyun Kendiliğinden Kapanıverdi.Tekrar Açtım Yine Kapandı..:SSetup'ından Tekrar Yükledim, Game Start'a Bastım Tam Ekran Geliyoduki Aynen Şöyle Bir Hata Verdi:"CRC-Checksum Error-Data\textdata_tur.lua" Sonra Biraz Araştırayım Dedim Başkalarında Oluyormu Diye Genel Bir Sorun Olduğunu Gördüm..Bir Arkadaşımız Açtığı Bir Konuda Şöyle Demiş: "Oyun Dilini İngilizce Yapın" Denedim Bu Seferde Şu Hatayı Verdi:"CRC-Checksum Error-Data\textdata_eng.lua"..Diğer Dillerdede Denedim Yine Olmadı.. Ne Yapıcaz Böyle Tıkandım Kaldım Saat Şuan 13:30 Oldu Ve Artık Çıldırmaya Başladım Birisi Yardım Etsin 2 Tane Film İzledim Hala Böyle Smile.1-2 Saate Çözülür Demişsiniz Hani Nerde Bişey Oldugu Yok !! AngryAngry

1-2 saate çözülür diyen arkadaşlarda tahmini bir cevap olarak söyledi genelde öyle olduğu için, yani buradaki kişilerin demesi hiç bir şey değiştirmez Resmi Forumdan açıklama bekliyoruz Jeriho konu ile ilgileniyor zaten sabırlı olmayı deneyin.

RESMİ FORUM TAKİBİ TIKLA
Valla dili almanca ingilizce türkçe hertürlü denedim utanmasam
ek dil koyucam hala açılmıyoBig Grin
bu hata bende hackshield yükledikten hemen sonra veriyo k2network ızdırap oluyo bize yine Big Grin
bozkartal sorun üzerinde çalışıyorlar mıymış?
Ne zaman bi çözüm getirilir bilgisi olan var mı ?
2:30 Oldu Hadi Hadi Ya Halletselerde Girsek Artık Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler