(04-20-2011 08:44 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]duygusaldan gir kanka.
mesela babana aynen şöyle söyle; bir şeylere bağımlı olacak psikolojideydim ve siz bunun farkında değildiniz baba.
sonra ortam yumuşayacaktır, hatta belki babanla sevişebilirsin bile lan.
Arkadaşın yorumuna koptum

118 33'ü ara Ben sigarayı bırakmak istiyorum de yardımcı olsunlar ( Böyle bi' reklam vardı oradan hatırlıyorum )
Dünya'nın herhangi bir yerinde sigara ve türevlerini kullanan ya da kullanmaya yeltenecek her can için; Yüce Türk Evladı için, canına ve canını 'can' gören canları zarara soktuğu için sonsuza dek karşısında olacağım!
Varlığınız, her türlü olumsuzluklardan münezzeh olsun diye canımızı veririz.Yeter ki siz, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde İNSANLIĞA faydalı olun diye!
Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Aynen Sait onu diycektim, konu tamamen amacından saptı. İradesizce sigara kullanan içen insanların yapmamaları gereken bir muhabete dönmeye başladı.
SIGARA BIRAKTIRMA HATTI 171 ARAYINIZ. Hemde acil . Forumdakilerde yanliş yonlendırmesin
(04-20-2011 10:57 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Dünya'nın herhangi bir yerinde sigara ve türevlerini kullanan ya da kullanmaya yeltenecek her can için; Yüce Türk Evladı için, canına ve canını 'can' gören canları zarara soktuğu için sonsuza dek karşısında olacağım!
Varlığınız, her türlü olumsuzluklardan münezzeh olsun diye canımızı veririz.Yeter ki siz, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde İNSANLIĞA faydalı olun diye!
Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Yaw abi sen bole sozler paylasıyonda Atatürkde iciyomus