Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sigarayı ailem öğrenicek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Okuldaki rehber hocanla konuş kötü zamanlar geçiriyorum o yüzden sigaraya başladım. 3-4 aydır içiyorum ailemden gizli saklı iş yapmakta istemiyorum ailemle lütfen konuşur musunuz? Filan de. Hafiften gözyaşı dök aglamamak icin kendini tutuyomuş gibi olsun. En az hasarla kurtulursun ama içmene kızarlar.
En temiz yol anneni babanı ev halkını eve topla sigarayı cıkar masaya koy içtiğini söyle senle bi süre konuşmazlar belki dayak yersin ama en rahat ve temiz yoldur. Bu olayın üstüne 1 ay geçtikten sonra babanın yanında filan içmeye başlarsın. Ben aynen bu şekilde yapmıştım zamanında.

Sana tavsiye Marlboro Mentol iç hiç yoktan az zehirlenirsin ve bi süre sonra sigarayı bırakırsın.
Eğer gerçekten kullandığın illeti bırakmak istiyorsan bırak baban öğrensin. O zaman mecbur bırakmak zorunda kalıcaksın inan bana victory.gif
(04-20-2011 09:33 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Okuldaki rehber hocanla konuş kötü zamanlar geçiriyorum o yüzden sigaraya başladım. 3-4 aydır içiyorum ailemden gizli saklı iş yapmakta istemiyorum ailemle lütfen konuşur musunuz? Filan de. Hafiften gözyaşı dök aglamamak icin kendini tutuyomuş gibi olsun. En az hasarla kurtulursun ama içmene kızarlar.
En temiz yol anneni babanı ev halkını eve topla sigarayı cıkar masaya koy içtiğini söyle senle bi süre konuşmazlar belki dayak yersin ama en rahat ve temiz yoldur. Bu olayın üstüne 1 ay geçtikten sonra babanın yanında filan içmeye başlarsın. Ben aynen bu şekilde yapmıştım zamanında.

Sana tavsiye Marlboro Mentol iç hiç yoktan az zehirlenirsin ve bi süre sonra sigarayı bırakırsın.

bırakması için mi azdın devam etmesi için mi anlamadım Big Grin Big Grin Big Grin
He bide sakın Kent Swish içme Smile
(04-20-2011 09:40 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]He bide sakın Kent Swish içme Smile

Adam Ögrenci Ne Bulursa Onu İçer...
Sigarayı bırakmak için günde en fazla 2 dal sigara iç zaman içinde o 1 dala düser ondan sonra içmedigin sürece sigara aklına bile gelmez ve bu sekilde bırakmıs olursun...(ben bu sekilde bıraktım sigarayı)
Ya en iyisi sana temiz bir dayak çeksinler,ellerini felan yaksınlar kömür ateşinde Tongue Tongue
bende bırakıyorum daha 1 sene anca oldu baslıyalı ve 2-3 gundur ıcmıyorum kafandan atmaya bak aklına getırme dusunme bıle ya arkadaşla yemın ettık bugun Big Grin
(04-20-2011 09:40 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]He bide sakın Kent Swish içme Smile

haftada 7 gün hafta 2 paket kent switch iciyoz 2 kisi ortak Big Grin
ayrıca 2 iciyosan 1 e düşr diyonuz 10 11 dal iciyom günde nasl düsrcem Big Grin
camel soft,winston box öneririm.

para yoksa kaçak prestige al saman gibi ama iş görür.
Bi'kere o son cümleyi okuduktan sonra senin uzun yıllar sigara içebilecek potansiyelde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Her şey kafada biter bu dünyada. Kafanda bırakıcam ulan dersen zaten işin çoğunu halledersin ama pek öyle bir tavır sezemedim ne yazık ki.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler