Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sigarayı ailem öğrenicek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Beyler 3 yıldır sigara iciyorum düzenli.Yaş 16 ailemin hiç haberi yoktu ki öyle bir şans işte evden bayağı uzakta yakalandım anneme.Babam yok kafanı koparırım kıcında söndürürüm öldürürüm flan diyodu daha haberi yok
Annemde içme bırak diyo hakkımı helal etmem flan kaç yıl baktm diyo fakat ben bırakamıyorum help mee
Kötü durumdayım şuan siz yorum yapın ben bi sigara molası
ne diyelim yane g.o
nikotin sakızı al bıraktiriyor victory.gif
Varlığa temel teşkil eden 'Bireysellik anlayışı', kişilere yarar ya da zarar sağlayan bileşenlerin "bilerek ve isteyerek müptelası" olmasına fırsat tanımakla beraber; 2011 Dünyasında sigaranın olumsuzluklarının her şekilde ispat edildiği görülmesine rağmen, zarar verici haline aldırış etmeden devam etmenin anlamı yoktur.

Tecrübe kazanmak için yaşlanmayı beklemeyin: Dünya ziyaretçilerinin hayat hikayesini her şekilde görebilmeniz imkansız değil artık! Bir zamanlar onlar da bizimleydi;

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

Hayatı sevin: Kendinizden başlamayan bir sevgiden korkun!

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Rayligh, o tür videolar sigara içen bir bireyin sigarayı bırakmasını sağlamaz. Smile

Sen annenle konuş, idare etsin biraz.
(04-20-2011 08:35 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Rayligh, o tür videolar sigara içen bir bireyin sigarayı bırakmasını sağlamaz. Smile

Sen annenle konuş, idare etsin biraz.

Opk odalarında 1 level olan 'l3edbaht' halinden daha zavallı tavırlar sergilediğin için seni "büyük üzüntüyle" kınıyorum!

Ayrıca, 'lanlı-lunlu' konular açtığın için, görmek bile istemiyorum!

Varlığına inandığın 'Aklını' geliştirmen temennisiyle..

WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
duygusaldan gir kanka.

mesela babana aynen şöyle söyle; bir şeylere bağımlı olacak psikolojideydim ve siz bunun farkında değildiniz baba.

sonra ortam yumuşayacaktır, hatta belki babanla sevişebilirsin bile lan.
(04-20-2011 08:14 PM)gokberks64 Yazılan: [ -> ]nikotin sakızı al bıraktiriyor victory.gif

Bence herşey akılda bitiyor . Babam , kafaya koyup bırakmıştı 15-20 gün içmemişti ki babaannem ölene kadar bahanesi oldu tekrar başladı. Bırakmaya çalış başka şeylerle uğraş sigara yerine sakız çiğne sürekli olmazsa yaza bırak yazın sürekli bilgisayar oyna unutursun Smile
Benimde yaşım genç bu illete başlamıştım gitgide azaltarak bıraktım sonunda Tavsiyem arkadaş ortamına dikkat et sonrada günde bir iki gitgide azaltmaya başla haftada 2-3 ve en sonundada bu illeti bırakırsın umarım.
(04-20-2011 08:44 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]duygusaldan gir kanka.

mesela babana aynen şöyle söyle; bir şeylere bağımlı olacak psikolojideydim ve siz bunun farkında değildiniz baba.

sonra ortam yumuşayacaktır, hatta belki babanla sevişebilirsin bile lan.

Big Grin Big Grin Big Grin

Bence kendine bir sınır koy günde 2 tane sonra onu 2 hafta sonra 1 e indir sonra 3 günde 1 iç sonra hiç içme inan senin sağlığın için iyi olanı bu yoksa erken yaşta gırtlak kanseri,akciğer enfeksiyonları ve kalp yetmezliği ile baş başa kalabilirsin kendine inan ve beynine sürekli sigara içmek istemiyorum telkinleri ver.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler