Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bana haksız yere ban atıldı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bana haksız yere ban atan yasazekiyi kınıyorum oyun dosyalarını değiştiriyorsam kendime ne yapıyorsam kendime bu seni ve forumdakileri alakadar etmez.

1. hack sitelerınde dolanıyor yazmışsın. YALAN eğer öyle birşey varsa kanıtlarsın.

2.Oyun dosyalarını değiştirmiyorum üstüne bir kaç texture atıp silahların rengini felan değiştiriyorum buunun sana ne zararı var sanane seni nasıl alakadar ediyor bu ?

3.buyur ss hackermıyım değilmiyim charımda 150 gunden fazla t bomb vardı buyur

[Resim: 12111.png]

Haksız yere ban atıyorsun kımseye küfür etmedim birşey yapmadım terbiyesiz felan diyorsun sen ahlaksız diyorsun ben yasazekinin yetkisini alınmasını istiyorum.
Sen satın alma geçmişini göstersene bana ? Göster sen bana. 599 g1 ile aldığın o tbombun tamamını göster.
Kardesim olan olmus yani "Geçti Bolum Pazarı" bundan sonrası ticketle belki hallolur.Benden sana buyuk geçmiş olsun, bide oneri;Üstüne büyük bir bardak su içsen iyi olur senin için Smile.
(04-15-2011 09:47 PM)sheq1lphic Yazılan: [ -> ]Kardesim olan olmus yani "Geçti Bolum Pazarı" bundan sonrası ticketle belki hallolur.Benden sana buyuk geçmiş olsun, bide oneri;Üstüne büyük bir bardak su içsen iyi olur senin için Smile.

Forumdan banlandı dostum. Yanlış anladın sen.
Sen güzel güzel oyun dosyalarını değiştirdiğini söylüyorsun. Bu durum zaten hesabının kapatılmasına neden oluyor.

Ayrıca haksız yere hesabı kapatılan oyuncu yok. Daha önce herhangi bir oyunda kullandığın hileler dâhi oyunu etkilemektedir. Çoğu zaman oyuncuların hesabı kapatılıyor ve gelip suçsuz/haksız yere hesabım kapatıldı diyorlar. (Senin gibi.) Aslında öyle değil, tamamı ile diğer oyunlardan kaynaklanan bir olaydır.

Veya daha önce illegal işlere yöneldiysen hesabının kapatılması normaldir.

Geçmiş olsun.
(04-15-2011 09:46 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Sen satın alma geçmişini göstersene bana ? Göster sen bana. 599 g1 ile aldığın o tbombun tamamını göster.

Sen ne kadar yüzsün bir şeysin ya.Sen ne kadar utanmaz arlanmaz ahlaksız birisin. Ya yürü git şu foruma bir daha da uğrama adamın asabını attırma. Haksız suçlama desen sende, hack desen sende, oyun dosyalarıyla oynama desen sende, hack forumlarında dolaşmak desen sende, bir de utanmadan gelip neyin hesabını yapıyorsun sen ? Her kimsen neyin nesiysen, bu foruma bir daha gelmemek üzere uzuuun bir tatile çık. Biraz oralarda insanlık, edep ve saygı öğren. Hoşça kal.

Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-%C5%9Eu-...z1JcV0bC4N
Warrock Türkiye Destek Platformu

Yetkinin alınması gerekiyor hakaret ettiğin için ayrım yapılmasın sende cezanı çek.
(04-15-2011 09:48 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(04-15-2011 09:47 PM)sheq1lphic Yazılan: [ -> ]Kardesim olan olmus yani "Geçti Bolum Pazarı" bundan sonrası ticketle belki hallolur.Benden sana buyuk geçmiş olsun, bide oneri;Üstüne büyük bir bardak su içsen iyi olur senin için Smile.

Forumdan banlandı dostum. Yanlış anladın sen.

Kusura Bakmayın uyku sersemiyim kafam dagınık yanlıs anlamısım Big Grin.
Ha şimdi sana şöyle bir şeyi de sunayım. Eğer sen dosyalarla oynamayıp tbombunu aldıysan succeeded charına ben bu forumu da oyunu da bırakırım. Kalkıp ss çekmişsin 160 gün diye. Ha tamam şunu açıkla o zaman bana http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...=succeeded

Acaba burada neden 160 gün değil ???? 2. si 160 gün olsa bile

http://warrock-stats.com/index.php?site=...=succeeded

burada tbomb cx4 ün üstünde duruyor yani daha az süresi var demektir. Bugünkü bakımdan sonra o alta geçer ise demek ki sen bugün yapmışsın bu değişikliği. Sen işte bu kadar yüzsüz ve ahlaksızsın. Görevimin alınmasıymış Sen bunları bir açıkla sonra alınsın demene gerek kalmadan ben söylerim görevimi alırlar.
(04-15-2011 09:50 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Sen güzel güzel oyun dosyalarını değiştirdiğini söylüyorsun. Bu durum zaten hesabının kapatılmasına neden oluyor.

Ayrıca haksız yere hesabı kapatılan oyuncu yok. Daha önce herhangi bir oyunda kullandığın hileler dâhi oyunu etkilemektedir. Çoğu zaman oyuncuların hesabı kapatılıyor ve gelip suçsuz/haksız yere hesabım kapatıldı diyorlar. (Senin gibi.) Aslında öyle değil, tamamı ile diğer oyunlardan kaynaklanan bir olaydır.

Veya daha önce illegal işlere yöneldiysen hesabının kapatılması normaldir.

Geçmiş olsun.

Sizin anlamanızda eksiklik var veya ben anlatamıyorum oyun dosyalarını değiştirmiyorum ben ! Anlatabildimmi değiştirmiyorum ! Üstüne bazı yazılım programları ile + birşey ekliyorum yani kısaca anlayacağın dilde dosya değiştirmiyorum ekliyorum anlatabildimmi mesela mp5 i silmiyorum dosyayı değişştirmiyorum üstüne skin ekliyorum anlatabildimmi ? aNLamışsındır umarım.
G1 bende açılmıyor lagdan açılsın tüm alışveriş geçmişini gözünün onune dökücem.
Tamam dök bekliyorum.nedense aldığın tbomb hala 56 gün olarak gösteriliyor. Komiksin komik. Ayrıca sen nesin arkadaş ? k2 çalışanı mı ? Senin neyine oyun dosyalarına yenilik eklemek ? Görevin mi ? Tbomb almak için de dosya mı ekliyorsun Smile Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler