adam doğru söylemiş burası bir hile forumu değil sen git oralarda takıl hile yapanada göz yummaz bu forumda önce nerde yazdığına dikkat et sonra gel burda konu aç .
(04-15-2011 10:12 PM)HAKSIZLIK Yazılan: [ -> ]gecekusu sımdı sen ne yapmış olursan ol ben sana diyelimki şimdi ahlaksız yüssüz utanmaz arlanmaz felan desem hoşuna gidermi mutlu olurmusun ? Sinirin bozulmazmı ?
Konundan sapma. Kanıtla gel. Sitede sorun yok.Hadi bekliyorum.Aa ama unuttum ps akar.
Başar mısın değilmisin bilmiyorum ama üsbulun %100 başar ile aynı. Ayrıca Başar'ın bu forumda neden banladığını biliyoruz. Yönetimi aldatmaya çalışıp bir başka üyeye yalan yere iftira attı diye ban yemişti.
Şimdi gelelim asıl meseleye.
"succeeded" adlı warrock hesabında G1 sitesinden T-Bomb'u olmadığı göründüğüne ancak senin SS'lerde T bomb'u 59 gün olarak gördüğümüzü bana açıkla burdan. Bu konu altından
Gerekli açıklama yapılmış üstüne daha fazla gidilmenin anlamı yok oyun dosyalarınla oynuyorsan bunun daha ötesini düşünemiyorum onun için sen haksızsın haksızlık yok burda haksız olan sensin bence bu konuyu kilitleyin .