Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bana haksız yere ban atıldı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
o ss senin oldugunu kanıtlamaz
Herhangi bir şekilde, haksızlığa bulaşmamış herhangi bir bireyin 'en ufak' bir haksızlığa uğradığını görürsem, sorumsuzların her türlü cezaya çarptırılması için NAMUSUM VE ŞEREFİM üzerine yemin ediyorum!

Benim WarrockTR ardında duruşumun şekli böyledir!

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
(04-15-2011 09:59 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Tamam dök bekliyorum.nedense aldığın tbomb hala 56 gün olarak gösteriliyor. Komiksin komik.

Anlama eksikliğin var sanırım ben 160 günlük felan satın almıştım te kaç ay önce onun için eski ssyi koyuyorum sen bana ne diyorsun asıl komik olan sensin !
[WR]T Bomb
[WR]T Bomb
Lease Remaining: 56 day(s)
[WR]CX4 Storm
[WR]CX4 Storm
Lease Remaining: 58 day(s)
hileyle aldıgın ortada
cx4 ü de mi satın aldın 2 ay önce ??? Smile
Big Grin Sen o adammısın ? Arkadaslar bu herif acaip yussuz ve velet biri ! Adamı odadan atıoruz oyun basladıktan sonra yeniden gelıor, bize kufur edior.Bu adamın ss'lerini almıstım.Yarına forumda sadece ifşa etmek için koyucağım..
Yav sen zaten hack sitelerinde dolaşıp twden buldum diye fake ssleri yayınlayan BsRnla aynı ip adresini kullanan yüzsüz değilmisin İstenmiyorsun çek git be Oyun dosyalarıyla oynama yapman bile bu siteden gönderilmen için yeterlidir Ayrıca Can(yasezeki) toplamda iki kişiye bu ağır olmayan hakaretleri kullandı biri mertgold( warrocku mahvedip hack getiren sonrada bu foruma gelen adam) Biride forum huzurunu bozup fake ss yayınlayıp forum üyelerine haksız çıkar elde etmeye yönlendiren sensin Bu forumda yeriniz yok ne diyiyim bilemiyorum Tatile çık bişiy yap...
(04-15-2011 10:04 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Yav sen zaten hack sitelerinde dolaşıp twden buldum diye fake ssleri yayınlayan BsRnla aynı ip adresini kullanan yüzsüz değilmisin İstenmiyorsun çek git be Oyun dosyalarıyla oynama yapman bile bu siteden gönderilmen için yeterlidir Ayrıca Can(yasezeki) toplamda iki kişiye bu ağır olmayan hakaretleri kullandı biri mertgold( warrocku mahvedip hack getiren sonrada bu foruma gelen adam) Biride forum huzurunu bozup fake ss yayınlayıp forum üyelerine haksız çıkar elde etmeye yönlendiren sensin Bu forumda yeriniz yok ne diyiyim bilemiyorum Tatile çık bişiy yap...

bSrN ben değilim birincisi bu 2. si bana hakaret edemezsin 3. İnsan hakları Mahkemesinde görüşürüz.
çoluk çocuk wr oynamasın artık ya HAKSIZLIK sütünü içte uyu artık abisi belki rüyanda şirinleri felan görürsün wr fazla kaçmış sana anlaşılan

Yalan söylemeyide artık bırak hile ile aldığın ortada daha neyin çabası bu ?
gecekusu sımdı sen ne yapmış olursan ol ben sana diyelimki şimdi ahlaksız yüssüz utanmaz arlanmaz felan desem hoşuna gidermi mutlu olurmusun ? Sinirin bozulmazmı ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler