Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Crysis 2’nin fiyatı belli oldu!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan ve 25 Mart’ta piyasaya sürülecek Crysis 2’nin Türkiye satış fiyatı açıklandı.

[Resim: 01.jpg]

An itibariyle PC ve Xbox 360 sahiplerinin multiplayer demosunu test edebildiği, PlayStation 3 sahiplerininse 15 Mart itibariyle PlayStation Network üzerinden test edebileceği Crysis 2’nin tam sürümü 25 Mart’ta raflardaki yerini alacak. Her üç platform için de tamamen Türkçe olarak satışa sunulacak olan oyun için artık http://www.aralgame.com üzerinden ön sipariş vermek mümkün. Oyunun Steam üzerinden 59.99$ (100TL) karşılığında satılan PC versiyonunun Türkiye özel fiyatı 79.99TL, PS3 versiyonunun fiyatıysa 139.99TL olarak belirlendi. Ön sipariş verenlerin, sınırlı sayıda üretilen Crysis 2 tişörtü kazanacağını da not düşelim.

Kaynak
Alacağım.
mw3 ü beklemesem alırdım
Açıkçası beklemiyorum.

Arkadaşın dediği gibi MW3 olsa, çıktığı ilk gün gider alırım.
CrySis Warhead var bende bitirdim 1 günde Big Grin fazla bir zevk alamadım ucuz olsaydı bunuda alırdımda bu biraz tuzlu Smile

Paylaşım için teşekkürler victory.gif
Xboxum için alacağım fakat pc için cracklenmesi beklemem lazım Smile
Razor 1911 ve skidrow reis saolsun ilk çıktığında direk crackleniyoSmile
O reyizlere nerden ulaşıcaz totos.gif
(03-08-2011 02:16 PM)SlimShady Yazılan: [ -> ]Xboxum için alacağım fakat pc için cracklenmesi beklemem lazım Smile

Aynen öyle crack akar Smile Pc oyununa para vermem ben sınırsız net var oyunu cd de bile almam Smile
Torrent akar(Zamunda)totos.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler