Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Crysis 2’nin fiyatı belli oldu!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(03-08-2011 06:50 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Korsan akar.

herzaman ^^
(03-08-2011 05:15 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(03-08-2011 03:59 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Crysis 2 multiplayer demosunu oynadınız mı bilmem ama ben çok beğendim oynamadıysanız burdan indirebilirsiniz

Herhangi bi üyelik alma gibi bi durum varmı ? Ona göre indirip deniycem.

Ücretsiz üyelik alcan o kadar oyunun içinden alınıyo üyelik.
arkadaslar bızım burda satılıyo oyun gercek oyun ben vıdeolarınıda ızledım baska bı ulkeden getırıp tr yama yapmıslar uzerıne oyun cıdden cok guzel oynamanızı tavsıye ederım
(03-08-2011 06:58 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(03-08-2011 06:50 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Korsan akar.

herzaman ^^

Big Grin Big Grin Torrent Ten İndirirrim İleriki zamanlarda fakat pc nın kaldırıcagını sanmıom Big Grin
Doğum günümde piyasaya çıkıyor olaya bak Big Grin ee sevgili warrocktr ailesi bana hediye alırsınız bu oyunu artıkBig Grin
ama yinede
Yapmayın arkadaşlar Türk oyun sektörü sizin gibiler yüzünden gelişmiyor.Torrent zamunda bilirim bunları yabancı oyunlar hep burdan indiririm torrent oyun biliyorum bende ama Cevat Yerli yapıcağını yapmış türkiyeye indirim koymuş çıkar çıkmaz almayın bekleyin az fiyatı düşer zamanla alırısınız sonra mw3 e para buluyorsun ama crysis 2 ye yok Ss.gif oyunun fragmanlarını izleyin sağlam yapmışlar.Açıkcası bukadar yüksek diyat beklemiyordum çıktıkdan 1 ay sonra alırım
(03-08-2011 08:05 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Doğum günümde piyasaya çıkıyor olaya bak Big Grin ee sevgili warrocktr ailesi bana hediye alırsınız bu oyunu artıkBig Grin
ama yinede
Yapmayın arkadaşlar Türk oyun sektörü sizin gibiler yüzünden gelişmiyor.Torrent zamunda bilirim bunları yabancı oyunlar hep burdan indiririm torrent oyun biliyorum bende ama Cevat Yerli yapıcağını yapmış türkiyeye indirim koymuş çıkar çıkmaz almayın bekleyin az fiyatı düşer zamanla alırısınız sonra mw3 e para buluyorsun ama crysis 2 ye yok Ss.gif oyunun fragmanlarını izleyin sağlam yapmışlar.Açıkcası bukadar yüksek diyat beklemiyordum çıktıkdan 1 ay sonra alırım

CoD ayrı crysis farkli ben mw3 için şimdiden steam parasi biriktiriyorum
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler