03-08-2011, 06:58 PM
03-08-2011, 07:01 PM
(03-08-2011 05:15 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ](03-08-2011 03:59 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Crysis 2 multiplayer demosunu oynadınız mı bilmem ama ben çok beğendim oynamadıysanız burdan indirebilirsiniz
Herhangi bi üyelik alma gibi bi durum varmı ? Ona göre indirip deniycem.
Ücretsiz üyelik alcan o kadar oyunun içinden alınıyo üyelik.
03-08-2011, 07:03 PM
arkadaslar bızım burda satılıyo oyun gercek oyun ben vıdeolarınıda ızledım baska bı ulkeden getırıp tr yama yapmıslar uzerıne oyun cıdden cok guzel oynamanızı tavsıye ederım
03-08-2011, 07:34 PM
03-08-2011, 08:05 PM
Doğum günümde piyasaya çıkıyor olaya bak
ee sevgili warrocktr ailesi bana hediye alırsınız bu oyunu artık
ama yinede
Yapmayın arkadaşlar Türk oyun sektörü sizin gibiler yüzünden gelişmiyor.Torrent zamunda bilirim bunları yabancı oyunlar hep burdan indiririm torrent oyun biliyorum bende ama Cevat Yerli yapıcağını yapmış türkiyeye indirim koymuş çıkar çıkmaz almayın bekleyin az fiyatı düşer zamanla alırısınız sonra mw3 e para buluyorsun ama crysis 2 ye yok
oyunun fragmanlarını izleyin sağlam yapmışlar.Açıkcası bukadar yüksek diyat beklemiyordum çıktıkdan 1 ay sonra alırım
ee sevgili warrocktr ailesi bana hediye alırsınız bu oyunu artık
ama yinede
Yapmayın arkadaşlar Türk oyun sektörü sizin gibiler yüzünden gelişmiyor.Torrent zamunda bilirim bunları yabancı oyunlar hep burdan indiririm torrent oyun biliyorum bende ama Cevat Yerli yapıcağını yapmış türkiyeye indirim koymuş çıkar çıkmaz almayın bekleyin az fiyatı düşer zamanla alırısınız sonra mw3 e para buluyorsun ama crysis 2 ye yok
oyunun fragmanlarını izleyin sağlam yapmışlar.Açıkcası bukadar yüksek diyat beklemiyordum çıktıkdan 1 ay sonra alırım03-08-2011, 08:09 PM
(03-08-2011 08:05 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Doğum günümde piyasaya çıkıyor olaya bakee sevgili warrocktr ailesi bana hediye alırsınız bu oyunu artık
ama yinede
Yapmayın arkadaşlar Türk oyun sektörü sizin gibiler yüzünden gelişmiyor.Torrent zamunda bilirim bunları yabancı oyunlar hep burdan indiririm torrent oyun biliyorum bende ama Cevat Yerli yapıcağını yapmış türkiyeye indirim koymuş çıkar çıkmaz almayın bekleyin az fiyatı düşer zamanla alırısınız sonra mw3 e para buluyorsun ama crysis 2 ye yokoyunun fragmanlarını izleyin sağlam yapmışlar.Açıkcası bukadar yüksek diyat beklemiyordum çıktıkdan 1 ay sonra alırım
CoD ayrı crysis farkli ben mw3 için şimdiden steam parasi biriktiriyorum