Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Crysis 2’nin fiyatı belli oldu!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Crysis 1 ve Warhead'i oynadım açıkcası sürekli adada oynamak oyunu monotonlaştırıyordu.Ama bu farklı olacak.
bu kadar para vermem hiç bir oyuna
Crysis 2 multiplayer demosunu oynadınız mı bilmem ama ben çok beğendim oynamadıysanız burdan indirebilirsiniz
(03-08-2011 03:59 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Crysis 2 multiplayer demosunu oynadınız mı bilmem ama ben çok beğendim oynamadıysanız burdan indirebilirsiniz

Herhangi bi üyelik alma gibi bi durum varmı ? Ona göre indirip deniycem.
Gereksiz . PC yetse BFBC2 alırım .

MW3 ü de heyecanla bekliyorum .
(03-08-2011 06:28 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Gereksiz . PC yetse BFBC2 alırım .

MW3 ü de heyecanla bekliyorum .

Katılıyorum torrent varken kim alir.. razor akarr =)
Açıkcası ekran kartı alabileceğim bir parayı gidipte kolay kolay oyuna vermem , korsan versiyonu almayı yada internet üzerinden indirmeyi düşünüyorum. Her ne kadar emek hırsızlığı olduğunu bilsemde çoğu kişinin 2 hafta evini geçindirdiği parayla oyun almak asıl suçmuş gibi geliyor bana...
(03-08-2011 06:41 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Açıkcası ekran kartı alabileceğim bir parayı gidipte kolay kolay oyuna vermem , korsan versiyonu almayı yada internet üzerinden indirmeyi düşünüyorum. Her ne kadar emek hırsızlığı olduğunu bilsemde çoğu kişinin 2 hafta evini geçindirdiği parayla oyun almak asıl suçmuş gibi geliyor bana...

Tıpkı filmlerdeki gibi Tongue
Korsan akar.
(03-08-2011 06:48 PM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]
(03-08-2011 06:41 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Açıkcası ekran kartı alabileceğim bir parayı gidipte kolay kolay oyuna vermem , korsan versiyonu almayı yada internet üzerinden indirmeyi düşünüyorum. Her ne kadar emek hırsızlığı olduğunu bilsemde çoğu kişinin 2 hafta evini geçindirdiği parayla oyun almak asıl suçmuş gibi geliyor bana...

Tıpkı filmlerdeki gibi Tongue

Harbiden hee çok klişe yazmışım la Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler