Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lskyline'ın terbiyesizliği...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet beyler. Yine terbiyesizlik,yine yok yere atma,yine yalandan bahane. lskyline nickli bir vatandaş beni sözde lag olduğum gerekçesiyle 32 kişinin oynadığı odadan yok yere kickledi. Zaten günde 45 dk oynadığım şu oyunuda burnumdan getirdi. Utanmadan bide foruma ss leri koyucam dediğimde tamam diyor. Beni en çok kızdıranda bu arkadaşın WTR üyesi olması... Forum nicki bygangsta7. Benimle aynı takımda ve pustuğum yerden birkere bile çıkmamışken ki modemi ve pc yi yeni açmışken,kimse lagsın demezken arkadaş bana lag diyor. Hey Allahım oyun nereye gidiyor Angry

[Resim: 11w4h9w.jpg]

[Resim: 1zzlyd0.jpg]
Yapmayan kaldımı?
Oda doğruda bukadar az oynarken yapılması ayrı bi sinir etti beni.
Ya ne işin var oyunda gir öss ne sen Smile
Yazık Oyun Kötüye Gidiyor Ss.gif
(03-06-2011 05:08 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Ya ne işin var oyunda gir öss ne sen Smile

ya zaten 45 dk oynuyormuş ondada atılmış adama hak ver biraz
beyler oda 16 kişilik önce onu söyliyim ve clandan adam gelicekti ve senin pingini 999 gördüğüm için ve 2-8 kd oldugu için seni atmak daha cazip geldi belki elimde ss yok ama savunmam budur
(03-06-2011 05:34 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ]beyler oda 16 kişilik önce onu söyliyim ve clandan adam gelicekti ve senin pingini 999 gördüğüm için ve 2-8 kd oldugu için seni atmak daha cazip geldi belki elimde ss yok ama savunmam budur

Savunma Terk Big Grin
Evet arkadaş birde yalancı çıktı. Yani şimdi bu atma sebebimi ? Kd ye gelince biryerden atıştırıp biryerden oynamakla meşguldüm nede olsa vaktim kısıtlı. Senin gibi insanlar yüzünden bu oyun çekilmez bi hal alıyo ! Bahaneye bak ARKADAŞIM GELECEKTİ ! oldu başka ?
(03-06-2011 05:34 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ]beyler oda 16 kişilik önce onu söyliyim ve clandan adam gelicekti ve senin pingini 999 gördüğüm için ve 2-8 kd oldugu için seni atmak daha cazip geldi belki elimde ss yok ama savunmam budur

atmayıp clandan adam gelıcek cıkarmısın dıe soyleseydın emın ol cıkardı victory.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler