(03-06-2011 05:48 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Evet arkadaş birde yalancı çıktı. Yani şimdi bu atma sebebimi ? Kd ye gelince biryerden atıştırıp biryerden oynamakla meşguldüm nede olsa vaktim kısıtlı. Senin gibi insanlar yüzünden bu oyun çekilmez bi hal alıyo ! Bahaneye bak ARKADAŞIM GELECEKTİ ! oldu başka ?
arkadaşım karşi rakip güçlü 2-8 giden adamı takımda tutmam tekrar gel yine böyle bi olay olursa yine atarım...evet odaya arkadaşım gelicekti yalan değil ve 999 pingin olması bahanesi oldu
bygangsta senin battle groupta türkiyenin en iyilerinden olduğunu düşüyorum ama clandan arkadaşın gelicek diyip te hatta demeden direk atman yanlış bence

(03-06-2011 05:53 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ] (03-06-2011 05:48 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Evet arkadaş birde yalancı çıktı. Yani şimdi bu atma sebebimi ? Kd ye gelince biryerden atıştırıp biryerden oynamakla meşguldüm nede olsa vaktim kısıtlı. Senin gibi insanlar yüzünden bu oyun çekilmez bi hal alıyo ! Bahaneye bak ARKADAŞIM GELECEKTİ ! oldu başka ?
arkadaşım karşi rakip güçlü 2-8 giden adamı takımda tutmam tekrar gel yine böyle bi olay olursa yine atarım...evet odaya arkadaşım gelicekti yalan değil ve 999 pingin olması bahanesi oldu
Arkadaşım dediğim gibi kd seni hiçmi hiç ilgilendirmez. Sen kd kötü diye bir adamı odadan atamazsın. Ki 2 işi bi arada götürmeye çalışmasam çok rahat kd kasardım merak etme. 999 ping e gelince. O senin lagından kaynaklanan bir durum ben 2 kere reset atar öyle girerim oyuna. Pingimin 999 olması %5 ihtimal. Yani kendin için bahaneler üretip durma. Yaptığın terbiyesizlik. Haksızlığını kabul et yeter senin gibi birisinin özür dilemesini beklemiyorum bile. Özür dileyecek erdeme sahip olan adam yaptığını yapmazdı...
Pm den sana ne desen haklısın demiştim sanırım ? Ve takima yarari olmayan oyuncuyu takımımda tutmam rakip güçlüydü yoksa sorun olmaz
gangsta herkeze böyle yapıyor zaten
(03-06-2011 06:00 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ]Pm den sana ne desen haklısın demiştim sanırım ? Ve takima yarari olmayan oyuncuyu takımımda tutmam rakip güçlüydü yoksa sorun olmaz
Arkadaşım emin ol takıma senden daha fazla yararım oluyordu. Güçlü dediğin tarafta 2 kişiden başka helikopter kullanabilen adam yoktuki bizim takımda 5 kişi +50 lvl dı ve hepsi heli kullanabiliyordu. Yalan söylerken en azından benimde o odada bulunduğumu düşünerek söyle.
lskyline Nin Anlattıgı Dogru Ts DEnde Soyleyerek Oyladi

Süper süper gelin. Haksızlığı ortaya çıkınca aciliyetten arkadaşını kayıt yaptırıp yorum attıyor yazık be. Harbiden oyunun suyu çıktı. Şimdi o odadaki herkes aynı ts demiydi ? Pekde arkadaş ortamı olduğunu zannetmiyorum sonuçta birbirine küfür eden bayaa kişi vardı aynı takımda. Burada yapılan terbiyesizlik. Savunulacak bir tarafı yok. Kabul etmek yerine hala milleti foruma kayıt yaptırtıp kendini savundurtmaya çalışıyorsun...
(03-06-2011 06:12 PM)xskychaozz Yazılan: [ -> ]lskyline Nin Anlattıgı Dogru Ts DEnde Soyleyerek Oyladi 
Adminlere seslenıyorum bu mesajı yazan arkadasla lkylıne nın ıp adresi karşılaştırabılırmı bende ıkısıde aynı kişi.. çinkü adam yenı uye olmuş gelmiş ve direk bu konuya adam haklı dıye yazıyor bıraz tuhaf