(03-06-2011 06:24 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ] (03-06-2011 06:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Süper süper gelin. Haksızlığı ortaya çıkınca aciliyetten arkadaşını kayıt yaptırıp yorum attıyor yazık be. Harbiden oyunun suyu çıktı. Şimdi o odadaki herkes aynı ts demiydi ? Pekde arkadaş ortamı olduğunu zannetmiyorum sonuçta birbirine küfür eden bayaa kişi vardı aynı takımda. Burada yapılan terbiyesizlik. Savunulacak bir tarafı yok. Kabul etmek yerine hala milleti foruma kayıt yaptırtıp kendini savundurtmaya çalışıyorsun...
sakin ol şampiyon
İnan ben çok sakinim ama sen pek sakin değilsin sanırım bi telaş sardıki birilerini siteye kayıt yaptırtıyorsun seni savunması için.
(03-06-2011 06:27 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (03-06-2011 06:24 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ] (03-06-2011 06:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Süper süper gelin. Haksızlığı ortaya çıkınca aciliyetten arkadaşını kayıt yaptırıp yorum attıyor yazık be. Harbiden oyunun suyu çıktı. Şimdi o odadaki herkes aynı ts demiydi ? Pekde arkadaş ortamı olduğunu zannetmiyorum sonuçta birbirine küfür eden bayaa kişi vardı aynı takımda. Burada yapılan terbiyesizlik. Savunulacak bir tarafı yok. Kabul etmek yerine hala milleti foruma kayıt yaptırtıp kendini savundurtmaya çalışıyorsun...
sakin ol şampiyon
İnan ben çok sakinim ama sen pek sakin değilsin sanırım bi telaş sardıki birilerini siteye kayıt yaptırtıyorsun seni savunması için.
emin ol bende çok sakinim takmıyorum bile

Bu arkadasida oylama yapip forumdan atsakmi?
Bahane ye gel clandan arkadaş gelıcek mış..
Len dalaylama arkadasın gelcekse sen cık o gırsın madem o kadar arkadasını dusunuyorsan..
Bu kadar saf olmayın ne demek ark gelcek dıye oyundan atmal.Gerçi o y dıyenlerede kılım. Her halta y dıyolar.

(03-06-2011 06:44 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ] (03-06-2011 06:27 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (03-06-2011 06:24 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ] (03-06-2011 06:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Süper süper gelin. Haksızlığı ortaya çıkınca aciliyetten arkadaşını kayıt yaptırıp yorum attıyor yazık be. Harbiden oyunun suyu çıktı. Şimdi o odadaki herkes aynı ts demiydi ? Pekde arkadaş ortamı olduğunu zannetmiyorum sonuçta birbirine küfür eden bayaa kişi vardı aynı takımda. Burada yapılan terbiyesizlik. Savunulacak bir tarafı yok. Kabul etmek yerine hala milleti foruma kayıt yaptırtıp kendini savundurtmaya çalışıyorsun...
sakin ol şampiyon
emin ol bende çok sakinim takmıyorum bile 
Belli belli. Onun için kendini savunacak adam arıyorsun

(03-06-2011 06:54 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bu arkadasida oylama yapip forumdan atsakmi?
Attirsana ?
(03-06-2011 06:55 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]Bahane ye gel clandan arkadaş gelıcek mış..
Len dalaylama arkadasın gelcekse sen cık o gırsın madem o kadar arkadasını dusunuyorsan..
Bu kadar saf olmayın ne demek ark gelcek dıye oyundan atmal.Gerçi o y dıyenlerede kılım. Her halta y dıyolar.

Düzgün konuşma sini öğren...k4tilsperm'i atarken kendimi düşünmdüm çünki iyi bilen bi oyuncu gelicekti bana yarari olucakti...

[/quote]
lol foruma üye kazandırmakta suç artık...
(03-06-2011 06:54 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bu arkadasida oylama yapip forumdan atsakmi?
Bunun gibilerin aramızda işi yok Saçmalığa bak adam gelicekmiş! Zaten gurur varsa bırakır forumu bu kadar tepkiden sonra...
(03-06-2011 07:07 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ] (03-06-2011 06:54 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bu arkadasida oylama yapip forumdan atsakmi?
Attirsana ?
(03-06-2011 06:55 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]Bahane ye gel clandan arkadaş gelıcek mış..

Düzgün konuşma sini öğren...k4tilsperm'i atarken kendimi düşünmdüm çünki iyi bilen bi oyuncu gelicekti bana yarari olucakti...
lol foruma üye kazandırmakta suç artık...
[/quote]
Yaptığın şeyi iyi bişeymiş gibi örtbas etmeye çalışma. Sözde foruma kazandırdığın üye 20 saniye aktif olmuş haklı olduğun mesajını atıp gitmiş gerisi yok ?
Herneyse arkadaşlar bu konuyu burada kapatıyorum bu tarz lüzumsuz yorumlarda atılmazsa sevinirim.