(03-05-2011 03:47 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Recuva adlı programı indirdim, arama yapıyor.
Bulacağı dosyalara daha önce bulaşmış olan virüslerin PC'e tekrardan bulaşma durumu var mı?
Sanmam
Bir yerde yok mu ya? Sakladığın yerde

Arkadaşlar şarkıların çoğunu kurtardım, virüs taramasından geçirdim. Virüs çıkmadı.
- Tabii bir sorun var, şarkılar açılmıyor. Yani .mp3 formatında olan hiç bir şarkı açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Tekrar kurtarma işlemi sırasında dosyalar zarar görmüş olabilir. VLC, Winamp vb programlarla da dendiğinde açılmazsa bir "mp3 fix" programına gerekisinimin vardır bence Volkan
Winamp ile çalıştıramadım, WMP denedim, oda olmadı.
Ne yapmam gerekiyor? Bilgilendirir misiniz?
Aynı olay benim de çok başıma geldi , resim / müzik kurtardım fakat resmin yarısı müziklerin de sonu başı bozuktu.
Gelmek istediğim nokta format sonrası dosyalar % 100 başarı ile kurtarılabilir ama bu internette bulduğun ücretsiz programlarla çok zor bu.Format sonrası dosya kurtarma ile ilgili program paralı olursa işin daha kolay.Çoğu iş adamı bu olaydan dolayı dosyalarını kaybediyor fakat parayı bastırınca "şip şak" alabiliyorlar geri, dolaştığım forumlarda bunu okumuştum.
Özet : Serialli veya crackli dosya kurtarma programlarını kullanman.