Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Olacak iş değil!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
muzık hayatına son ver bence gecmıs olsun zor ısler bunlar ılla getırmem lazım dersende parayla yaptır bence ıkısınden bırını sec
Geçmiş Olsun Volkan beyfendi
Benimde silindide bi programı vardı onun dur bakıyım bi.
geçmiş olsun kardeş geri gelmez artık o müzikler çünkü format atılırken bütün bilgilar hafızadan siliniyor.Silinen dosyaları geri getiren programlarda bi işe yaramaz.
Volkan Recuva'yı (Uğur'un dediği gibi) kullanmayı dene belki geri getirebilirsin.
Geri getirme işlemi yapan pekçok program var ancak uygulama çok ayrıntılı ve geri getirmesi çok uzun sürüyor. Bikere denemiştim pek başarılı olamadım Sad
Geri getirme programı var bizim bir arkadaşda formatla sildi bilgileri sonra programla 5-6 saatte falan geri getiriyor.
Yardımcı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve dediğiniz programlar ile bi' şeyler yapmaya çalışıcam. Belki müzik yapmayan ya da şöyle diyelim 'emekten anlamayan' arkadaşların verecekleri cevapları az çok tahmin etmiştim. Sizlerde sağolun.

Müzikleri geri getirmeye çalışıcam, inşallah bi' şeyler yapabilirim.

Ve o an ki sinirle 'müziği bırakabilirim vb.' kelimeler kurmuşum, aslında hikâye. Ben müziği bırakamam. Smile Beni bilenler bilirler, kaç yıldır müzikle uğraşıyorum, o kadar parça gidince... Neyse sinir işte, gelip-geçici.

Tekrardan teşekkürler, seviyorum sizleri.
İŞİNE YARAAR BELKİ
Recuva adlı programı indirdim, arama yapıyor.

Bulacağı dosyalara daha önce bulaşmış olan virüslerin PC'e tekrardan bulaşma durumu var mı?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler