03-05-2011, 01:31 PM
Selamlar,
Ben lanet olası bilgisayara giren virüsleri ve trojenleri temizlemek amacıyla format attım, ilk olarak attığım format zarar vermedi. Yararı dâhi olmadı. Virüsler ve trojenler öylece kaldı. Daha sonra ikinci kez format atayım dedim. Normal dosyaları ve önemli belgeleri (D: ) sürücüsünde saklıyordum. Gene sakladım, ondan önce gene sakladım. Ve;
Küfür etmek istemediğim bir beyinsize bilgisayarı formatlatıp, virüsleri/trojenleri temizlemesini istedim. Üzerine bastıra bastıra 'Bak abicim, şu benim müzikleri sakla dedim!' dedim ve dedim.
Ve az önce hayal kırıklığına uğradım, bütün parçalarım/şarkılarım gitmiş. (Kendi parçalarım/şarkılarım.)
Yanii, lanet olası insancık müzikleri saklamamış, saklamamış!
- Şimdi o müzikleri nasıl geri getirebilirim? Biri yardım etmezse müzik hayatıma son verebilirim.
bkz. Gereksiz bi' şeyler yazan olursa dalabilirim.
Ben lanet olası bilgisayara giren virüsleri ve trojenleri temizlemek amacıyla format attım, ilk olarak attığım format zarar vermedi. Yararı dâhi olmadı. Virüsler ve trojenler öylece kaldı. Daha sonra ikinci kez format atayım dedim. Normal dosyaları ve önemli belgeleri (D: ) sürücüsünde saklıyordum. Gene sakladım, ondan önce gene sakladım. Ve;
Küfür etmek istemediğim bir beyinsize bilgisayarı formatlatıp, virüsleri/trojenleri temizlemesini istedim. Üzerine bastıra bastıra 'Bak abicim, şu benim müzikleri sakla dedim!' dedim ve dedim.
Ve az önce hayal kırıklığına uğradım, bütün parçalarım/şarkılarım gitmiş. (Kendi parçalarım/şarkılarım.)
Yanii, lanet olası insancık müzikleri saklamamış, saklamamış!
- Şimdi o müzikleri nasıl geri getirebilirim? Biri yardım etmezse müzik hayatıma son verebilirim.
bkz. Gereksiz bi' şeyler yazan olursa dalabilirim.

müziklerin önemliyse programın full olanını bul daha yararlı olur ha şunuda söyliyim kurtarmak istediklerin bazen bozuk kurtarılabilir yani tam değilde yarısı kurtarılmıştır bu işi yapan yerler var parayla 20 tl den 300 tl arası hdd kurtarıyorlar onlar pro işi bilirler istersen onlara yaptır
: 1.si arkadaşların dediği gibi geri getirme programları birsürü var .onlarla geri getir kolayca. 2.si format atmayı öğren öyle bişeyden anlamayan insanlara format attırma yapsanda kendin yap hata ben yaptım dersin zoruna gitmez