s.a arkadaslar admin hızıra nasıl ulaşabilirim acaba ?
(03-08-2011 11:35 PM)ejder135 Yazılan: [ -> ]s.a arkadaslar admin hızıra nasıl ulaşabilirim acaba ?
Resmi forum üzerinden özel mesaj yoluyla.
turk admınımız olduda soyle bısı var yanılmıyorsam Admınlerın acıklamasında chapter 3 un ılk baslanggıcından sora admınler userlıstte gorunmeyecekler fakat orda admın yazıyo ne iş anlamadım ? ADMIN lerın gızlı olarak oyunda yane ınvısıble olarak gezeceklerını soylemıslerdı ve bende tanık oldum user lıstte admın gormedım fakat bısım odamızda admın vardı Hİ yazdı dırek gorundu bunu acıklarmısınız ?
(05-17-2011 11:23 PM)raduy3v Yazılan: [ -> ]turk admınımız olduda soyle bısı var yanılmıyorsam Admınlerın acıklamasında chapter 3 un ılk baslanggıcından sora admınler userlıstte gorunmeyecekler fakat orda admın yazıyo ne iş anlamadım ? ADMIN lerın gızlı olarak oyunda yane ınvısıble olarak gezeceklerını soylemıslerdı ve bende tanık oldum user lıstte admın gormedım fakat bısım odamızda admın vardı Hİ yazdı dırek gorundu bunu acıklarmısınız ?
Ghost mod olarak girebiliyor adminler. Açıklaması o

Adminimiz foruma üye olsa da daha rahat iletişim kurabilsek.

(05-18-2011 02:45 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Adminimiz foruma üye olsa da daha rahat iletişim kurabilsek. 
Şu anlık galiba öyle bir seçenek yok