Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1-Admin Hızır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(03-01-2011 04:58 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]fotoshop değil bu dimi yemiyonuz bizi Big Grin

Ne yemesi Smile Gerçek ss'ler. Hızır zaten resmi forumda mod'du şimdi oyun içi adminliğe geldi.
(03-01-2011 04:50 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(03-01-2011 04:44 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]İnşallah zeki bir admindir 96 lwl 99 olunca amerikaya giderBig Grin

adminlikte kolaymı level atlanıyor? hiç bilgim yok kaç güne 99 olur? Big Grin

Adminler level atlamak veya kasmak için oyuna girmiyorlar. Zaten o level 'da 15*20000 exp ' e %1 veriyor yani 60 oyun atsalar %1 gelir Smile Oyunu denetlemek, oyunculara yardımcı olmak için varlar. 96 level'ı büyük ihtimal ile ona hazır bir şekilde verdiler. Ancak; dikkatimi çeken bir olay var. Daha bugün iş başına geldi hesabında 5000 küsur kill vardı. Galiba deneme aşamasında gizli olarak oyunda oldu.
hayırlı olsun warrock camiasına Smile
hakkatten hızırlık yapsın rahatlatsın oyunu biraz Smile
ss lere baktım da ya türküz işte heryerde kendimizi belli ediyoruz muhabbetlere bak ya Big Grin adminle makara yapıyolar herifler totos.gif
tum turkiye serverine hayirli olsun tr ile ilglenir ins Smile

can senin hesap acildimi nicki goremiyorum
Of müthiş bir haber buSmile Çok iyi olmuşSmile
ohh süper olmuş
laz galiba.
ya o birşey değil de ben de odadaydım gerizakalının biri geldi admine sövüp durdu. admin de banladı Smile ikinci bir çarla geldi onu banladı mı bilmiyorum ama onla da küfretti. komik olaylardan biri de birisi admin benim hasbım banlandı açabilir misin diyordu. bir başkası da admin olduğunu farketmedi heralde oha levele bak dedi Smile))
birisi de sen o leveli elle mi kastın, o levele gelince sana ulaşıp seni admin mi yaptılar diye sordu Big Grin
admin de bunu ciddi ciddi sormuyorsun di mi diye yanıt verdi sonrasına da öyle birşey yok dedi Smile
İşte buna gülerim ya Big Grin Gerçekten gelişme var Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler