Bu adam K2Network şirketindenmi giriyor ?. Admin olduysa ingilizce dili bilmeli ve amerikada yaşamış olması lazım. Devlet memuru gibi K2Network yani Gamersfirst şirketine gitmesi lazım.
Bunlar doğruysa inanırım. Türkiyeden giriyorsa inanmam. Türkiyede K2Network şirketi yok
(03-01-2011 06:49 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Bu adam K2Network şirketindenmi giriyor ?. Admin olduysa ingilizce dili bilmeli ve amerikada yaşamış olması lazım. Devlet memuru gibi K2Network yani Gamersfirst şirketine gitmesi lazım.
Bunlar doğruysa inanırım. Türkiyeden giriyorsa inanmam. Türkiyede K2Network şirketi yok
Adam admin işte neye inanmadığını anlamadım =D Ayrıca "Türkiyede K2Network şirketi yok" cümlesinden hiç bir şey anlamadım. Son derece devrik vede anlamsız bir cümle bu. "Türkiyede Nike şirketi yok" diye değiştirsem bile gene anlamsız ne demek istedin =D Sanırım şirket yerine şube demek istedin ?
Buluşmaya gelicek orda konuşursunuz Hızır beyle

(03-01-2011 06:55 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (03-01-2011 06:49 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Bu adam K2Network şirketindenmi giriyor ?. Admin olduysa ingilizce dili bilmeli ve amerikada yaşamış olması lazım. Devlet memuru gibi K2Network yani Gamersfirst şirketine gitmesi lazım.
Adam admin işte neye inanmadığını anlamadım =D Ayrıca "Türkiyede K2Network şirketi yok" cümlesinden hiç bir şey anlamadım. Son derece devrik vede anlamsız bir cümle bu. "Türkiyede Nike şirketi yok" diye değiştirsem bile gene anlamsız ne demek istedin =D Sanırım şirket yerine şube demek istedin ?
Yanlış oldu ifade edemedim. Admin olduğuna inanırım ama dediğin gibi turgay. Türkiyede K2Network şubesi yok. Amerikadanmı giriyor ?
Güzel oldu bu sorunlar tek tek çözülecek inşallah

HIZIR Istanbul'da yarın öğlen yemeği yiyeceğiz birlikte.
İletmek istediklerinizi bir mesajda toplayın ileteyim kendisine

(03-01-2011 09:29 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]HIZIR Istanbul'da yarın öğlen yemeği yiyeceğiz birlikte.
İletmek istediklerinizi bir mesajda toplayın ileteyim kendisine 
ben birşey soracağım. adminlik nasıl bir duygu ve nasıl admin oldu? buarada kendisiyle gurur duyuyoruz
Türkiye serverında OPK odalarını gizliden dağıtan HIZIR idi zaten ama kendini belli etmemişti , etmesi de çok iyi oldu server adına hayırlı olsun.