Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bu nasıl oda :s (alıntı)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
bir forumda bu resmi gördüm. Bu adamlara sizde itibar etmeyin arkadaşlar banlansınlar diye uğraşıyorum bulabildiğim ne kadar forum varsa alıntı yaparak paylaşıyorum bu nasıl iş ya? Nereye varacak bu işin sonu merak ediyorum! Angry Adminler bile bu işin içine karıştıysa bırakalım bu oyunu artık Sad

[Resim: sson.jpg]

Silinmesine karşılık Alternatif resimi eke koydum.

Bugün konuya bakmak için girdiğimde özel mesajlarda gördüm. Mesaj atmış ve hala kafanız almıyor mu banlanmayacağım diyerek kendince alay etmiş :/ "Odayı kurmakta hiç zorlanmadım zaten benim odam olduğunu duyan birçok arkadaş rahatlıkla geliyor. Boşuna kafa yormasın kimse toplamak hiç te zor değil kuran frankcadillac olunca" diye de resmen artislik yapmış mesajda. Neye güveniyorlar bunlar anlamış değilim! Sad Bulamadığım bi kaç resim daha olduğunu söyleyip onlarıda edinip koymam için resimleride indirebileceğim likleride göndermiş yok böyle pişkinlik ya Angry Konuyu düzenleme nedenim budur. Böylelerinin bi an önce banlanması şart. Bokunu çıkardılar oyunun! Angry
işte verdiği linkteki resimlerde bunlar;

[Resim: screenshot115h.jpg]

[Resim: screenshot174xv.jpg]
Bu ne abi adamlar şirket kurmuş resmen ban ban ban diyoruz ama kime diyoruz ki hepsi aynı nalet olsun bunlara ya böyle oyunun ben..... küfür ettiricekler yahuSs.gif
hooopp bi dk. Sen g1 adminine suç atmanda bi problem yok adam opk odasına geliyo. Peki sen niye opk yapıyosun ??? sen niye hack kullanıyorsun bunu söyle bide ?
Arkadaşlar dün ban yiyenler olmuş bilginize Wink
ALLaH Topunun Belasını Versin...Angry
(12-29-2010 08:13 AM)Raplord Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar dün ban yiyenler olmuş bilginize Wink

Ben de duydum fakat kesin bir kanıt yok Sadece Söylenti Smile 2-3 önde gelen isimleride kontrol ettim hala aynılar yani
Admine bak adama 81 diyor go go go 90 Big GrinBig Grin meğerse bunları opk'a meğilliyen adminlermiş Big GrinBig GrinBig Grin
Yazık admin yapıyorsa bunu ben birşey demiyorum .(
Ulan yazık yazık İnanıyonuz "Photoshop" a Cidden yazık

Neden mı photo shop. ben 70 levelken frank 78 di. 72 oldum frankcadıllac 81 oldu( Charıda 300 Tl sattım )

Tekrar Söylüyorum Eğer Opk odasına admin girerse opk düşer yani frankcadillac o odada olamazdı

PhotoShop yapanın Ellerine Sağlık. Oda full +70 Big Grin Çaktırmayın Big Grin

Admin İtalyan olduğu için ooooo kelimesını kullanmaz .
BU SSLER SAHTEDIR INANMAYINIZ .
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler