Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bu nasıl oda :s (alıntı)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
bilmiyorum ama bu resim eğer gerçekse adamlar çok iyi sistem kurmuş. Baksanıza admin bile dokunmuyor adamlara. boşuna uğraşıyoruz resmen banlatmak için. Admin bu işi yaparsa yarın öbür gün herkes yaparSad
Sizce Bu Doğru Olabilirmi ? Admin Oyunda Türkçe Konuşmaz Bu 1 +

Bu Kadar Yüksek Lvli Bi Araya Toplamak Baya Zor beyfendi

PHOTOSHOP m045.gif
bencede photoshop belli yani Big Grin
Doğru olabilir aslında...
nerde bi ss görsek frankcadillac ile ilgili zaten odanın yarısı hep aynı adamlar. eğer photoshop değilse +70 çok sağlam odaymış gerçekten uğraşmış olsa gerek. Admin bir defa benim zombi odama gelmişti normal sen ben gibi yazıp oynuyor o yüzden admine şaşırmadım pek :/ bunları bi an önce banlamalılar yoksa adımız eziğe çıkıcak oyun oynayamayacağız Sad
Neyi tartışıyorsunuz beyler .

Adminin lv e bakın biraz . şu MMMMM yapanlarıda mı unuttunuz Smile kes admin yerini yapıştır . Photoshop .
Bu resmin doğru olması çok zor.Neden mi?
1-)Herkes +70 level.
2-)GM Türkçe konuşuyor.Bildiğim kadarıyla Türk GM yok.
3-)FrankCadillac GM varken "HaHa Welcome Admin" diyor.Gerçekte olsa bi yusuf yusuf çeker.
4-)(En kesin ispat)Yazıları iyi incelerseniz yazı büyüklükleri farklı.
(12-29-2010 06:48 PM)sold0718 Yazılan: [ -> ]Bu resmin doğru olması çok zor.Neden mi?
1-)Herkes +70 level.
2-)GM Türkçe konuşuyor.Bildiğim kadarıyla Türk GM yok.
3-)FrankCadillac GM varken "HaHa Welcome Admin" diyor.Gerçekte olsa bi yusuf yusuf çeker.
4-)(En kesin ispat)Yazıları iyi incelerseniz yazı büyüklükleri farklı.

demiş benden önceki yorum yazan arkadaş;
o geceyi hatırlıyorum +70 odayı kurabilmek için en az 15 dk adam beklemiştik. Herkesi toplayınca anca başlamıştı. Admin gelicek demişti de inanmamıştık. Sonra msnden kadir abi ne iş deyince korkma olm admini tanıyorum demişti. Demekki aslı varmış banlanmayışının nedenini anladım. Ne frank banlanır ne de diğerleri zaten o da sıkıldı bırakır yakında opkyı özletti kendini kaç gündür girmiyor oyuna dogru düzgün
rahatlığa bak bu nasıl iş önceden gizli kapaklı yaparlardı şimdi alelade ortalıkta yaparlar bi de anlatırlar yok böyle bişey!
Kral bni hatırlarmısın rapciyizzzz zamanında azmı kasıldık Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler