Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bu nasıl oda :s (alıntı)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
iyi aile çocukları toplanmış
Photoshop da olabılır olmaya bılırde senın lafına bakarak aadmın yanı frankcadıllacın o an hack açık oldugunu ınanmamız gerekır fakt bılemeyız belkı hackı açık degıl .

Tristin İtalyan mı ne demişsin ne bılıyon gordun mu?Kanıtın var mı?
Yada adam İngilizce yazamaz mı?
Frank da ty trıstan demıs sımdı bu adam da ıngılız mı oluyor ALLAH aşkına güldürmeyin beni Big Grin
Ayrıca oda normal de olabılır çünkü odadakıler hep ffa nın gullerı Big Grin

Neyse gerçeksede oyunu bırakmakla en dogru şeyi yapmışız demektır beyfendi

Etraf karaktersızden geçılmıyor da m045.gif
(12-29-2010 05:19 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]Sizce Bu Doğru Olabilirmi ? Admin Oyunda Türkçe Konuşmaz Bu 1 +

Bu Kadar Yüksek Lvli Bi Araya Toplamak Baya Zor beyfendi

PHOTOSHOP m045.gif

Adamlar çatır çatır Türkçe konusuyor emın ol beyfendi
Kaç kere denk geldik eğer dedıgın gıbı olsa eventt de ıngılızce konusmaları gerek ama program kullanarak gayette Türkçe konuşuyorlar totos.gif
Kardesim Bu acı ama gerçek.Kötüye Hiç Birşey olmuyor.Demekki Her zaman iyler kazanmıyormus.
Zaten Arkaları Saglam Olmasa Bu Kadar Rahat Olmazlardı...
admin sağ alta geçmiş demek kd gitmesin diye Smile))
(12-29-2010 04:44 PM)macrol Yazılan: [ -> ]Ulan yazık yazık İnanıyonuz "Photoshop" a Cidden yazık

Neden mı photo shop. ben 70 levelken frank 78 di. 72 oldum frankcadıllac 81 oldu( Charıda 300 Tl sattım )

Tekrar Söylüyorum Eğer Opk odasına admin girerse opk düşer yani frankcadillac o odada olamazdı

PhotoShop yapanın Ellerine Sağlık. Oda full +70 Big Grin Çaktırmayın Big Grin

Admin İtalyan olduğu için ooooo kelimesını kullanmaz .

Arkadaş çok haklı gm'nin yazısına bakın diğerlerinden biraz daha küçük belli oluyor Wink
(12-29-2010 09:51 PM)3xtasy44 Yazılan: [ -> ]admin sağ alta geçmiş demek kd gitmesin diye Smile))

Sag altı vermeyene ban Smile
bir çoğunuz inanmıyor olabilir ama bu adamın (frankcadillac) adminlerin bi çoğuyla arası iyi o yüzden banlanmaması normal. Bi bildiği olmasa bu kadar rahat olurmuydu sizce? o gece bende ordaydım gece düşmüşüm odadan net kopmuş. inanmayanlar özgür kimseyi zorlamıyoruz ama söyliyim wr tarihinde +70 böyle oda görmemişsinizdir muhtemelen görülmeyecektirde...
(12-29-2010 10:49 PM)53kral78 Yazılan: [ -> ]bir çoğunuz inanmıyor olabilir ama bu adamın (frankcadillac) adminlerin bi çoğuyla arası iyi o yüzden banlanmaması normal. Bi bildiği olmasa bu kadar rahat olurmuydu sizce? o gece bende ordaydım gece düşmüşüm odadan net kopmuş. inanmayanlar özgür kimseyi zorlamıyoruz ama söyliyim wr tarihinde +70 böyle oda görmemişsinizdir muhtemelen görülmeyecektirde...

İyi demişinde ben orada +70 adam göremedim alayı asalak, çapulcu, player kılığına girmiş mahluklar alın teriyle oynayan 1 lv adamların bile bizlerin gözünde daha çok değeri var sizin zihniyetinizde devam eden karektersiz oyuncular ve vurdumduymaz yetkililer olduğu sürece emin ol ileri warrock yaşantında'da +80 ve +90 odaları'da görmen pekte zor olmayacak bide madah birşey yapmış gibi böbürleniyorsunuz ya hayret'ler içinde sadece izliyorum warrock oyununu KİRLET'TİNİZ bari değerli forum'umuz olan forum.warrocktr'den KİRLİ ellerinizi çekinde pisliğinizle burayıda bulandırmayın gerçi boş kime anlatıyorumki kimi insanlar vardır ANI'LARINLA anılır kimi insanlar vardır BİPPP anılır anladın sen onu devam et sen ve senin gibiler doğru yoldasınız bir gün yazdıklarımı belki birazcık anlama durumuna gelirsen o kapasiteye ulaştığında gerçek player olmak nasıl bir duygu olduğunun hazzına inan varacaksın yada gerçek player'ların odasına her girdiğinde ve bu kafayla devam ettiğin müddetçe kendini bok çukuruna düşmüş gibi hissedeceğine ve hak ettiğin şeyi alacağına EMİN OL.

Sherlock

Bu SS photoshoptur ; dikkatlice yazılara bakarsanız anlayacaksınız.

Ayrıca resim adresi >> http://img717.imageshack.us/img717/531/sson.jpg

Son kısımdaki "sson" resim adıdır ; ben hiç bi' ss çekildeğinde "sson" diye bi' ad ile kaydettiğini görmedim.

+ İngilizce bilmeyen Counter Strike'dan öğrendiği kelimeyi kullanmaya çalışmış arkada "go go go" Smile

Uğraşılmış bi' resim ama , zaman öldürecek başka şeyler de yapmaya başladılar adamım
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler