Buyrun beyler yillardir bg oynuyorum 1 f15 in baska 1 uçagi tek füzede patlattigini ilk defa görüyorum (1.20 Ve 1.30 ) dk yi iyi izleyin 1 füze atti
5 defa duman çikti normalde bunun anlami 5 füze veya daha fazla attigi
kesinlikle lag degil sesleri kaydedebilseydim çok çok daha iyi anlasilirdi.
görüntü kalitesi için youtube dan 480 p seçenegini seçin.
http://www.youtube.com/watch?v=VGRAvHx-scA
bg oynayanlar beni çok iyi anlar.
evet 5 duman çıkıyor tek füze ile ancak bunu deneyeceğim..
ben videoyu izledim süper bi video olmus tebrık ederım o kadar uçak kullandım tekte indiremedim bravo
buraya cevap bıle yazmayacagım o sılen admın mod arkadas kımse yazdıklarımı gel bıde bana soyle bunları...
Bunu cekeni anlindan opmek gerekir hani bi soz vardir alma mazlumun ahini cikar ahaste ahaste Buyur onur abicigimiz..Soz ve mikrofon sende..
Wuf Hackle mucadele edıo dimi ??? Helal onur abi güzel örneksin
Hack olduğundan daha öncede emindim . Açıklığa kavuşmasına sevindim.
Herkezin kirli çamaşırları çıksın ortaya

çalışmalarınızın devamını dilerim .
puhahahahha
Harika bir video; yorumlarda maşallah bilirkişi işi...
Heleki Harunun yorumu daha dün alberondan çıkıp; cqc 'de debelenen güzel kardeşim maşallah kısa sürede o kadar çok uçak uçurmuş ki; uça uçaaaa (!!!) işin kompedanı olmuş.Ben yorum yapmayacağım zira sağ olsun otistik zeka tipine başka arkadaşlarım bakıyor.Gelelim elitin yorumuna onuda aşşağıya taşıyorum...
elite4egen demiş ki;
Senin nasil bir insan oldugunu bende anlamis oldum, oyundayken xmonster oldugunu soyleseydin zaten senle oynamazdim, kasitli olarak lag yaptigini kullandiğin helikopterin trapezden firlar gibi yerden havalanmasi belli ediyor zaten, keza koymus oldugun video yuda izledim kasitli olarak yaptigin lag yuzunden hp kademe kademe dusmuyor, seni patlatmak icin 3-4 roket atiyorum sen bunlari tek seferde attigimi dusunuyorsun, hic sorun degil, bizi karalayabilcek bir oyuncu degilsin, daha once kapanan clanlarin ve hesaplarin bunu zaten destekleyiyor, warrock turkiye sunuculari icin gereksiz bela bir oyuncusun, tekrar tekrar soyluyorum, benden ve WUF ailesinden uzak dur .!
Videoyu izleyenlere sag duyulu olmaya davet ediyorum CONTURAS hartiasi 14 ten fazla SAVAS UCAGI nin birbiriyle mucadele ettigi bir haritadir, burada videoyu ceken kisiyi hedef alan tek kisi ben degilimdir bunuda goz ardi etmeyin.
Hollandalı; char hırsızı ve hack kullanan biri olarak en son senin konuşman gerekir.
Serkanı buraya yazmak zorunda bırakma !!! Tazpanyolu millet unutmuş değil.
adamın üstünü örtmeye calışmayın ne oldugu ortaya cıkmış resmen hack
(01-31-2010 09:01 PM)ByKaanx Yazılan: [ -> ]soz vardir alma mazlumun ahini cikar ahaste ahaste
Mazlumda senmi oluyorsun burada :-/
Üst örtürlcek bir durum yok, bizim yaptığımız herhangi bir hata yokki, üzeri bykaan gibi örtpas edilmeye çalışılsın.
(01-31-2010 09:06 PM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ]Harika bir video; yorumlarda maşallah bilirkişi işi...
Heleki Harunun yorumu daha dün alberondan çıkıp; cqc 'de debelenen güzel kardeşim maşallah kısa sürede o kadar çok uçak uçurmuş ki; uça uçaaaa (!!!) işin kompedanı olmuş.Ben yorum yapmayacağım zira sağ olsun otistik zeka tipine başka arkadaşlarım bakıyor.Gelelim elitin yorumuna onuda aşşağıya taşıyorum...
elite4egen demiş ki;
Senin nasil bir insan oldugunu bende anlamis oldum, oyundayken xmonster oldugunu soyleseydin zaten senle oynamazdim, kasitli olarak lag yaptigini kullandiğin helikopterin trapezden firlar gibi yerden havalanmasi belli ediyor zaten, keza koymus oldugun video yuda izledim kasitli olarak yaptigin lag yuzunden hp kademe kademe dusmuyor, seni patlatmak icin 3-4 roket atiyorum sen bunlari tek seferde attigimi dusunuyorsun, hic sorun degil, bizi karalayabilcek bir oyuncu degilsin, daha once kapanan clanlarin ve hesaplarin bunu zaten destekleyiyor, warrock turkiye sunuculari icin gereksiz bela bir oyuncusun, tekrar tekrar soyluyorum, benden ve WUF ailesinden uzak dur .!
Videoyu izleyenlere sag duyulu olmaya davet ediyorum CONTURAS hartiasi 14 ten fazla SAVAS UCAGI nin birbiriyle mucadele ettigi bir haritadir, burada videoyu ceken kisiyi hedef alan tek kisi ben degilimdir bunuda goz ardi etmeyin.
Hollandalı; char hırsızı ve hack kullanan biri olarak en son senin konuşman gerekir.
Serkanı buraya yazmak zorunda bırakma !!! Tazpanyolu millet unutmuş değil.
Kuzgunbaba burda hollandalimi soz konusu yoksa onur dedigini kisimi burda hollandali ile alakasi olmayan bi konu bunu boyle ort baz etme alsana EliteAeqen iste simdi bu sozler nereye varcaksin onu merak ediyorum..
(01-31-2010 09:11 PM)eliteaegen Yazılan: [ -> ] (01-31-2010 09:01 PM)ByKaanx Yazılan: [ -> ]soz vardir alma mazlumun ahini cikar ahaste ahaste
Mazlumda senmi oluyorsun burada :-/
Üst örtürlcek bir durum yok, bizim yaptığımız herhangi bir hata yokki, üzeri bykaan gibi örtpas edilmeye çalışılsın.
hahahahaha Sen bu kadar acizsin benim gozumde konuya vermis oldugun cevaplara bak...