ya youtube da geziyodum bu video yu buldum devam edicek bu hackleri ben ortaya çıkartıcam

))) olur ya insanlar oynamayı bilmiyorsa hack yapar....her hack yapan oynamayı bilmiyor demek değildir bazıları şerefsizlik için bazılarıda oynamayı bilmedikleri için hack yaparlar. oynamayı bilmeyenler adam akıllı oynayanları çekemedikleri için hack yaparlar....hahaha ticketler atıldı mı mod arkadaşlarmız ?
(01-31-2010 09:43 PM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ]Kaan boş boş konuşma, biz oyundayken daha klan sistemi yoktu. Yani ne wus nede başka birşey...Wus tan önce bizim arkadaşlıklarımız senin abilerinle. Konuyu köylü kurnazlığı ile başka yerlere çekiştirme..
Senin arkadaslarin ve o arkadaslarini iyi bi sekilde hack cikardin hellal olsun ve unutmaki ben koylu ola bilirim ama unutmaki koyluler olmasaydi sehirlilerde olmazdi...
eliteagen neden yazmıo ?? Cvp vereyim Yazmaya yüzü yok yazamaz fatih abide örtpas etmeye calışıo konu deistirmeye çalışıo ama nafile fatih abi
wuf hackle mücadele clanı eliteceyn hack i kullanıp hacklerin içine girip onlarla yandaş olup içerden fet edecek hahaha
Valla ne deseniz boş bence. Herşey apaçık ortada bunu inkar etmek mantıksız bence. Neyse bence lafı uzatmayayım kısaca HACKER yani 6 harf..
Bu arada Fatih abi şuan clanında olan mvp oyuncularına sor onur abiyi mvp yi yendiğimiz zaman nasıl ts ye üşüşmüşlerdi hacker diye.
(01-31-2010 09:48 PM)ByKaanx Yazılan: [ -> ] (01-31-2010 09:43 PM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ]Kaan boş boş konuşma, biz oyundayken daha klan sistemi yoktu. Yani ne wus nede başka birşey...Wus tan önce bizim arkadaşlıklarımız senin abilerinle. Konuyu köylü kurnazlığı ile başka yerlere çekiştirme..
Senin arkadaslarin ve o arkadaslarini iyi bi sekilde hack cikardin hellal olsun ve unutmaki ben koylu ola bilirim ama unutmaki koyluler olmasaydi sehirlilerde olmazdi...
demagoji yapıp durma önce okuduğunu anla öyle şehirli olmazdı de !!!!
(01-31-2010 10:03 PM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ] (01-31-2010 09:48 PM)ByKaanx Yazılan: [ -> ] (01-31-2010 09:43 PM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ]Kaan boş boş konuşma, biz oyundayken daha klan sistemi yoktu. Yani ne wus nede başka birşey...Wus tan önce bizim arkadaşlıklarımız senin abilerinle. Konuyu köylü kurnazlığı ile başka yerlere çekiştirme..
demagoji yapıp durma önce okuduğunu anla öyle şehirli olmazdı de !!!!
Belli ki klavyesi ingilizce ''ı'' karakterini ''i'' olarak yazıyor.
Bu adam beni herşeyimin üstüne yemin etmeme rağmen hack diye oyundan atmıştı
Alıntı:Bu adam beni herşeyimin üstüne yemin etmeme rağmen hack diye oyundan atmıştı
şu işe bak kendisi hacker