Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: EliteAeqen Hacker (Süper Vehicle)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
bu player hack deılmı sımdı ^^ bırakın kelime oyunlarını videoda resmen her sey ortada :cool:
HER KONUDA YAPILDIGI GIBI YINEDE BURADA PROFOSYENELCE ACIKLAMA YAPILMIS BIR KERE BENI KASDEDIYORSANIZ NE BENDIM NEDE KONUYU ACAN BENIM OYUNDAKIDE BEN DEGILDIM DE BU ARADA FATİH ABİ KONUYU SAPTIRMA BEN ONLARMIYIM Kİ DEBELENEYİM BEN ZATEN İZLEDİĞİMİ OKUDUGUMU GORDUM YORUMUMU YAPTIM NE YANİ SİZİNKİLER PROFOSYENELDE BİZ OYUNLARDA DEBELENENLERMİYİZ SİZLER İÇİN WUF AİLESİNİN DÜSÜNCESİ BUMU HERŞEYDE SİZ HAKLISINIZ BEN BİŞEY DEMİYORUM MADEM DEBELENİYORUM BEN SİZ DEVAM EDİN YOLUNUZA BAŞARILAR HERŞEY GÖRÜNÜYOR ZATEN O CONTURAS FALAN OYNAYAN ARKADAŞLAR FALAN ÇOK İYİ BİLİR ANLAR ZATEN DÜNKÜ OYUNCUMUYUZ ABİ SİZLERİ TANIDIKLARI KADAR BİZLERİDE TANIYORLAR
Biz kimin ne olduğunu biliyoruz; ağzı kocamanlar türedi son zamanlarda. Bir araştırmaya göre nankörlük ırsi imiş.. Dna'dan yani soyundan sopundan geçiyormuş. Kim nankörse ona vardıracağım işin sonunu..Zamanında bilmem neresini kurtarmak için charımı verdiğim kişiler pisliklerini kapamak için zeytin yağı kıvamında üste çıkma çabası içindeler.Gençosmandaki şahıs içinde diyecek sözüm yok; senin oyun geçmişinden çok bu oyun için benim mücadele ve çelışmışlığım var. Herkes haddini bilsin.. WUF demek ben demek.
Dediğim kim nedir, kimdir iyi biliyorum ben. İçiniz rahat olsun.
Fatih abi 1 dedik tamam çok adam vurdu 2. de okey ama 3-4-5 Smile kesinlikle imkansız.
(01-31-2010 09:16 PM)genc0sm4n Yazılan: [ -> ]bu player hack deılmı sımdı ^^ bırakın kelime oyunlarını videoda resmen her sey ortada :cool:

yukacık mustafa; hack olarak bilirkişi kesilmişsin.. bundan sonra sana izletsin k2 malum deneyimlisin.
güzel video gerçekten tebrik ederim
(01-31-2010 09:21 PM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ]Biz kimin ne olduğunu biliyoruz; ağzı kocamanlar türedi son zamanlarda. Bir araştırmaya göre nankörlük ırsi imiş.. Dna'dan yani soyundan sopundan geçiyormuş. Kim nankörse ona vardıracağım işin sonunu..Zamanında bilmem neresini kurtarmak için charımı verdiğim kişiler pisliklerini kapamak için zeytin yağı kıvamında üste çıkma çabası içindeler.Gençosmandaki şahıs içinde diyecek sözüm yok; senin oyun geçmişinden çok bu oyun için benim mücadele ve çelışmışlığım var. Herkes haddini bilsin.. WUF demek ben demek.
Dediğim kim nedir, kimdir iyi biliyorum ben. İçiniz rahat olsun.

Konuyu cok guzel ort Baz ediyorsun konun sahibi susuyor kuzgunbaba kendini ortaya atiyor neyse kuzgunbaba sen GM olsakmissin ya bi cagresine bakarsin artik... ozur dilerim kuzgunbaba beni banlamssin umarim..
bırakın bu yorunları beyler adam hacker admı savunanlar var bırakın bu işleri :dodgy:
adam hack.suçluları savunmaya gerek yok.
(01-31-2010 09:23 PM)kuzgunbaba® Yazılan: [ -> ]
(01-31-2010 09:16 PM)genc0sm4n Yazılan: [ -> ]bu player hack deılmı sımdı ^^ bırakın kelime oyunlarını videoda resmen her sey ortada :cool:

yukacık mustafa; hack olarak bilirkişi kesilmişsin.. bundan sonra sana izletsin k2 malum deneyimlisin.

barış abinin bi sözu var lekeleme ang yi zarar verıosun dıo.... onur abi hackle mucadele edıo demı siz ediosunuz dimi?? Bumu ssizin mücadeleniz ,bumu sizin arkadasınız.... fatih abii lekelenen siz oldunuz sımdı bence clandan at onu barıs abi benle konustu ang den cıktım leke olayı kalkmadı.... Sen daha koru onur abiyi devam et... :angel: Helal fatih :angel: abiiii :angel:
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler