Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dünden beri açılan konularla ilgili ve diğer konular ile ilgili duyuru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
beyfendi
no beyfendi yes m045.gif
ARTİST
Madem siz yöneticisiniz bilgilendirme amaçlı yazıp kapatmanız lazım ama tabi asıl yöneticiler olmayınca forum böylelerine kalıyor

(10-20-2010 06:56 PM)Berkant BİÇEN Yazılan: [ -> ]HErkez bu forum bitti falan diye bekledi ama öle bir şey yoktur. Helede boş insanların laflarıyla foruma zedelenme hiç yoktur. Herşey kaldığı yerden devam etmektedir.

sen bu forumda sana görev veren seni destekleyen kişilere boş lafmı diyorsun.Bir insan 360 derece dönmesin
Hayırlısı olsun
(10-20-2010 08:13 PM)KaRaKuLe Yazılan: [ -> ]Madem siz yöneticisiniz bilgilendirme amaçlı yazıp kapatmanız lazım ama tabi asıl yöneticiler olmayınca forum böylelerine kalıyor

(10-20-2010 06:56 PM)Berkant BİÇEN Yazılan: [ -> ]HErkez bu forum bitti falan diye bekledi ama öle bir şey yoktur. Helede boş insanların laflarıyla foruma zedelenme hiç yoktur. Herşey kaldığı yerden devam etmektedir.

sen bu forumda sana görev veren seni destekleyen kişilere boş lafmı diyorsun.Bir insan 360 derece dönmesin

Ben boş laf olarak kimlere dediğimi çok iyi anladılar. Yönetimi bırakanlar değil. Sen ve senin gibi üyelere dedim. İnsan kirletmek sizin gibilerin işi ancak.Ben bana görevi verenlere saygım sonsuzdur. Demek istediğim gereken yerlere ulaşmışki şuan sen üstüne alınıp cevap yazıyorsun.
Merak etme senle konuştuk. tsde bu konunun altında tartışmıcam tabi sadece söylicem şu biz aksi düşünceleri yazıoysak senin görevin bizim mesajları silip kapatman
Neden bu kadar agresifsiniz? Dünyanın sonu değil ki.

Fazla uzatmayalım, Turgay gerekli duyuruyu yapmış.

Kilit.

Dipnot: Özel meseleler Ö.M. yoluyla halledilirse sevinirim.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler