10-20-2010, 06:29 PM
Evet arkadaşlar dün akşamki TS'deki konuşmamız üzerine bir takım fikir ayrılıklarına girdik ne yazıkki. Sonuç olarak yaşanan bu tatsızlıklar üzerine WTR'deki TS görevlileri vede clanları yetkilerini bırakma kararı aldılar sizinde bildiğiniz gibi. Uzun lafın kısası TS ekibimiz forumdan ayrıldılar. Dün fikir ayrılıkları sebebiyle kendi yetkilerini kendileri alan, Alper, Soner, Doruk, Orçun ve daha önceden fikir ayrılığı yüzünden Elite grubuna alınan Faruk'un yetkileri geri verilmiştir.
Ayrılan arkadaşların hepsine elveda demek istiyoruz WTR ekibi olarak. Ayrılan ekipteki herkezi gene severim sayarım abilerimdir kardeşlerimdir ama iş başka aşk başkadır ne diyeyim. Hoş gene kalbimi kıran bazı mesajları okudum ama genede sevdiğim kişiler ayrıldı vede bilmiyorum dışarıdan bakınca nasıl bir hava seziyorsunuz ama benim ayrılan ekiple bir kavgam husumetim yok. Sadece fikir ayrılıkları oldu. Umarım bu dışarıda "Turgay gidenlerin ardından konuşuyor" gibi hoş olmayan söylentiler vs çıkmaz.
Ayrılan arkadaşların hepsine elveda demek istiyoruz WTR ekibi olarak. Ayrılan ekipteki herkezi gene severim sayarım abilerimdir kardeşlerimdir ama iş başka aşk başkadır ne diyeyim. Hoş gene kalbimi kıran bazı mesajları okudum ama genede sevdiğim kişiler ayrıldı vede bilmiyorum dışarıdan bakınca nasıl bir hava seziyorsunuz ama benim ayrılan ekiple bir kavgam husumetim yok. Sadece fikir ayrılıkları oldu. Umarım bu dışarıda "Turgay gidenlerin ardından konuşuyor" gibi hoş olmayan söylentiler vs çıkmaz.

![[Resim: hihix.gif]](http://img830.imageshack.us/img830/1265/hihix.gif)

Herhangi bi yetki durumu söz konusu olursa burdayım biliyorsun