10-20-2010, 06:51 PM
10-20-2010, 06:51 PM
(10-20-2010 06:49 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Evet orçun ts deydim biliyorum mevzuyu bi yerimden element uydurmuyorum
Turgay senin konuna gerekli cevabı vermiş bi bak sonra yoruma devam et.
10-20-2010, 06:52 PM
Benim üzüldüğüm şey şu yorumlara bakıyorumda adamın yazdıgına bak adam gibi çıkısa bak cık bu forumdan baskaları gitse onlar ıcınde aynısını diyicektın bu kadar karaktersiz olma oturdugun koltuktan kalk dısarı cık ve dışardakı yaşantıya ayak uydurmaya çalış hayatın yemeğin aklın beynin neyın varsa warrock olmuş bu yaşta karakterini kazanamazsan ilerde büyük psikolojik problemler yaşayabilirsin 

10-20-2010, 06:54 PM
Ne olup bittiğine dair hiçbir fikrim yoktur; ancak, birilerini üzen ve/veya sinirlendiren bir şeyler olduğu aşikar. Bu sebeple, bu ortamı biraz daha gerebilecek yorumlar yazmaktan vazgeçin. Eğer üyeliğinizin silinmesini istiyorsanız da, yönetime özel mesaj sistemini kullanarak pek ala ulaşabileceğinizi de biliyorsunuz.
Evet, her ne kadar acı bir durumda olsa; her ne kadar gidenler için üzülüyorsak da, sadece onlara, maalesef ki, ''hoşça kalın'' diyebiliriz. Geri kalanlar ise kaldığı yerden aynı enerji ile War RockTR'ı yaşatmaya devam edecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Evet, her ne kadar acı bir durumda olsa; her ne kadar gidenler için üzülüyorsak da, sadece onlara, maalesef ki, ''hoşça kalın'' diyebiliriz. Geri kalanlar ise kaldığı yerden aynı enerji ile War RockTR'ı yaşatmaya devam edecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın.
10-20-2010, 06:56 PM
HErkez bu forum bitti falan diye bekledi ama öle bir şey yoktur. Helede boş insanların laflarıyla foruma zedelenme hiç yoktur. Herşey kaldığı yerden devam etmektedir.
10-20-2010, 06:58 PM
WarrockTR köklü bir forumdur . Nice moderatörler , adminler geldi , geçti .
Gidene kal demek nâmümkün .
Birkaç mod - admin ' in gitmesi ile forum kapatılmaz , düzen bozulur o ayrı . Onu da halledebileceğimize inanıyorum . Gidenlerin şahsi fikirleri , kendileri bilirler .
Gitmesine üzüldüklerim oldu . Yapabileceğim birşey yok .
Görevimizi yapmaya devam edeceğiz .
Gidenlerin yolları açık olsun .
Gidene kal demek nâmümkün .
Birkaç mod - admin ' in gitmesi ile forum kapatılmaz , düzen bozulur o ayrı . Onu da halledebileceğimize inanıyorum . Gidenlerin şahsi fikirleri , kendileri bilirler .
Gitmesine üzüldüklerim oldu . Yapabileceğim birşey yok .
Görevimizi yapmaya devam edeceğiz .
Gidenlerin yolları açık olsun .
10-20-2010, 06:59 PM
(10-20-2010 06:42 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Herhangi bi yetki durumu söz konusu olursa burdayım biliyorsun
Iste beni cekemedi bnim adimi kirletti simdide burda yagcilik pesinde ben adami tanimazmiyim 2gun once senin chari afk odasinda gordm habern ola...Ama senin gibi ss almadim...Herkese iyi oyunlar/forumlar...ReBeLSouL
10-20-2010, 07:01 PM
Çamur at izi kalır.. Seni ilgilendirdireceğini hiç sanmıyorum. Varsa eğer bir şikayetin belirtilen yerlere ticket ile suç bildirisi yapabilirsin .10-20-2010, 07:06 PM

10-20-2010, 07:19 PM
Her şey herkes için hayırlı olur umarım..

Herhangi bi yetki durumu söz konusu olursa burdayım biliyorsun