Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yönetim Ekibinde Bir Takım Değişiklikler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Hayırlı olsun...

CEO'lar Genel Müdürler.
ADMİN'ler Patronlar yani xP
(10-07-2010 07:34 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Hep herhangi bi' şeyin CEO 'su olmak istemiştim . ANG Ceo oldum Mutluyum DOST Hayırlı olsun .

ahuzuahua Big Grin Big Grin
Ben son mesajımı yazıyorum "Gerekirse Charı Geri Veririm" Lafını Duydunuz Okudunuz Daha Ne Yaparsanız Yapın Olmadı Başka Adminlerle Görüşücem Gerekeni Yaptırıcam Rahatsızlık İçin Hepinizden Teker Teker Çok Özür Diliyorum İyi Akşamlar Kardeşlerim
hayırlı olsun güzel oldu.

TaTy

Hayırlı olsun Sarp-Sarper adını bilmiyorum tam olarakDOST
(10-07-2010 08:15 PM)Black Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun Sarp-Sarper adını bilmiyorum tam olarakDOST

Teşekkürler Mehmet DOST
(10-07-2010 08:14 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Ben son mesajımı yazıyorum "Gerekirse Charı Geri Veririm" Lafını Duydunuz Okudunuz Daha Ne Yaparsanız Yapın Olmadı Başka Adminlerle Görüşücem Gerekeni Yaptırıcam Rahatsızlık İçin Hepinizden Teker Teker Çok Özür Diliyorum İyi Akşamlar Kardeşlerim

bir kaç soru

madem böyle bir durum vardı daha önce neden şikayet etmedin bizlere bildirmedin veya daha önce kimlere bu olayı bildirdin ne gibi çaba gösterdin

ve neden bekledin bunca zaman

"Gerekirse Charı Geri Veririm" diyor ben çaldım geri veririm demiyor bir çok char eldeğiştirdi satın alındı ortak kasıldı elinde kanıt ve benzeri birşey varsa iletirmisin

sarpa yeni görevinde başarılar diliyorum Wr Hit'ki emekleri çabaları başarıları için teşekkür ediyorum Warrock TR de başarılı olucaktır
Ozden abi hatırlamazsın ama kanıtlamaya çalıştık akşam 9:30 22:00 gibi seni aradık telefondan geçmiş kodları istemek için sende yarın birisine sorunmu öle bişi demiştin.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Charın çalınma gibi bir durumu söz konusu değil zaten charın sahibi olan arkadaş charı bana vermiştir hatta tekrar istediğinde geri verdim fakat istemedi =) sonradan tekrar istedi fakat ben ve arkadaşım bu char için emek harcadık ve yatırım yaptık siz olsanız ne yapardınız ve ben şunu yaptım charı vermiyorum dedim bu çalmak oluyorsa '' evet çaldım '' Tongue

ve ben diyorum bunları yapmanıza rağmen bu charı size veririm o tarz bir karaktere sahip değilim hiç şüpheniz olmasın bu bir oyun DOST
Charı bize geri vermek istemedin andaç o kadar para harcadı vermeyiz dedin sonra ana bacı küfür etmeyin eğer etmediysen bize ana bacı küfür namusun şerefin üstüne yemin et etmedim diye andaça dedik paranı veririz geri ver die yok dedi.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler