Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yönetim Ekibinde Bir Takım Değişiklikler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Daha öncedende bu forumdaydım. Üye bilgilerimi unuttuğum için yeni hesap açtım. Amacım tüm warrock forumlarını takip edebilmek.. Rahatsızlık verdiysek affeyle reis.
(10-07-2010 07:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bakın arkadaşlar aranızda nasıl bir husumet oldu yada olmadı bilemem. o onun ıd sini biliyor bilmiyor ben bilemem. aranızda ne geçti ne geçmedi. ID'yi bilmekte bir şey ifade etmez ben nerden bileyim o accountun zamanında satılmadığını vs.

Kısa ve öz olarak elinde kanıtı olan varsa bana ulaştırsın yoksa forumu rahatsız etmeyin.

(10-07-2010 07:52 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Benim kimseye yalan sıkmaya ihtiyacım yok çıkın meydana dediğim gibi tw ile bakalım ben sözümde durucam eğer sen çaldıysan charı gerekeni yapar wrtr ben yalansam forumu bırakırım özür dilerim ne istenirse yaparım problem değil ben güveniyorum kendime Wink
Keşke msnde ettiğin küfürlerin ss lerini alsaydım yanarım yanarım chara değil senin böle kıvırmana yanarım Wink

çok açık ve net konultuğuma inanıyorum vede ÖM ilede bunu söyledim. Kanıt olduğu zaman bana gelin ama şuan forumu rahatsız etmeyin.
gecen hafta oyunda tanismistim kendisi ile hayirli olsun sarp beyfendi
[Resim: kant2f.jpg]

Attığım Mesaj

[Resim: kant.jpg]

Attığı Mesaj "Charı Geri Veririm" Daha bir şey demiyorum ne isterseniz ona inanınbeyfendi
Oyunla alakam yok. Üniversite , bilgisayarımın kasması ve bu tarz durumlardan dolayı oyunu bıraktım. Charı geri veririm fakat ortada çalma ve ya bu tarz bişey mevcut değil böle bişeyin olmasına ihtimal yok zaten bir oyun için char çalmak gibi durumlar benim karakterime yakışıcak bir durum değil. Charı Andaç adlı kişinin isteği üzerine tekrar o arkadaşlara verilir ve ya gereken durum yapılır. Şüpheniz olmasın ÖM den söylediğim gibi
(10-07-2010 07:54 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(10-07-2010 07:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bakın arkadaşlar aranızda nasıl bir husumet oldu yada olmadı bilemem. o onun ıd sini biliyor bilmiyor ben bilemem. aranızda ne geçti ne geçmedi. ID'yi bilmekte bir şey ifade etmez ben nerden bileyim o accountun zamanında satılmadığını vs.

Kısa ve öz olarak elinde kanıtı olan varsa bana ulaştırsın yoksa forumu rahatsız etmeyin.

(10-07-2010 07:52 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Benim kimseye yalan sıkmaya ihtiyacım yok çıkın meydana dediğim gibi tw ile bakalım ben sözümde durucam eğer sen çaldıysan charı gerekeni yapar wrtr ben yalansam forumu bırakırım özür dilerim ne istenirse yaparım problem değil ben güveniyorum kendime Wink
Keşke msnde ettiğin küfürlerin ss lerini alsaydım yanarım yanarım chara değil senin böle kıvırmana yanarım Wink

çok açık ve net konultuğuma inanıyorum vede ÖM ilede bunu söyledim. Kanıt olduğu zaman bana gelin ama şuan forumu rahatsız etmeyin.

Haklısın Turgay abi hemde çok haklısın ama ben bu adama yedirmicem hakkımı kusura bakma banla uzaklaştır ama yedirmicem.
Sarp hoşgeldin
(10-07-2010 08:00 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Sarp hoşgeldin

Teşekkür ederim Tongue
Mod Olan Arkadaşa Hayırlısı Olsun Diyorum Ve Bende Mod Olup Hayırlı Olsun Cümleleri Almak İstiyorum Görevimi Layıkıyla Yapacagımdan Emın Oabilirsiniz.
WTR Adına Hayırlı Olsun Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler