(10-07-2010 07:09 PM)JustPro Yazılan: [ -> ]Afferin Sarper Herkesi kandırmayı iyi becermişsin 
Aynen acaba neden warrock sitesinde arıyınca nois3x diye bir char çıkmıyor owner biliyormusun sen?
WTR adına tekrar hayırlı olmasını dilerim. Hakkımda olumlu ve ya olumsuz tüm yorumlar için değerli WTR üyelerine teşekkürlerimi sunarım. Zamanımız çok fazla yönetiminde yapılan değişiklikler ve yeni rütbe sisteminin gelmesi ile beraber daha düzenli ve verimli WTR olucağımıza inanıyorum

(10-07-2010 07:27 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ] (10-07-2010 07:09 PM)JustPro Yazılan: [ -> ]Afferin Sarper Herkesi kandırmayı iyi becermişsin 
Aynen acaba neden warrock sitesinde arıyınca nois3x diye bir char çıkmıyor owner biliyormusun sen?
Gerekli görüşümü arkadaşa özel mesaj yolu ile bildirdim

Hep herhangi bi' şeyin CEO 'su olmak istemiştim . ANG Ceo oldum Mutluyum

Hayırlı olsun .
Sakin olun beyler ne bu garez. Hele oturun soluklanın. Kişisel sorunlarınızı foruma yansıtmayın kendi aranızda çözün.
Hayırdır 3x burayamı toplanıyor bizi susturmak için

bakın arkadaşlar aranızda nasıl bir husumet oldu yada olmadı bilemem. o onun ıd sini biliyor bilmiyor ben bilemem. aranızda ne geçti ne geçmedi. ID'yi bilmekte bir şey ifade etmez ben nerden bileyim o accountun zamanında satılmadığını vs.
Kısa ve öz olarak elinde kanıtı olan varsa bana ulaştırsın yoksa forumu rahatsız etmeyin.