Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rebel1soul calinmistir :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yok abi bu adam logger kullaniyorsa kesinlikle guncel antivir u yoktur.Bunun gibi emek hirsizlari yuzunden ulkemiz kalkinamio...
geçmiş olsun kötü bi durum ben bile sinirlendim.
Bak benim bi arkadaşım pc'yi olduğu gibi polise götürdü hiç bişey silip yüklemedenpolisler 1 hafta içinde adamı buldu.senin pc'ne giren keylogtan adamın ip ve mac adresi bulunuyor.beyfendi
Ama adamın yaşı 10 dan fazla olmıcağı için para cezasını çevrilir senini durumun için.
Geçmiş olsun
Çalanın çarı ban yer inş...
(10-06-2010 01:19 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Bak benim bi arkadaşım pc'yi olduğu gibi polise götürdü hiç bişey silip yüklemedenpolisler 1 hafta içinde adamı buldu.senin pc'ne giren keylogtan adamın ip ve mac adresi bulunuyor.beyfendi
Ama adamın yaşı 10 dan fazla olmıcağı için para cezasını çevrilir senini durumun için.
Geçmiş olsun

Bende keylogger yok clanimdaki adama atmis herhalde benim bilgisayarima logger vb. atamazlar (:
G.olsun Kardeşim Dunyada Bu Pislikler Bitmez..
Charimi geri aldim tekrar charin icinde ben olucam hayirli olsun (: char tekrar sahibine kavustu charimi geri aldim adama da haddini verdim suan bilgisayarinda bir suru trojan ve bir tane kendi yapiyim keylogger var (:
geçmiş olsun ama küfür ssi koymak yasak.... bari üstünü çizseydin Big Grin
Sagol bisi olmaz adminler bisi demedi zaten (:
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler