10-05-2010, 07:36 PM
10-05-2010, 08:00 PM
Adamlar bi oyun icin neler yapiyolar yhaw...
TaTy
10-05-2010, 08:04 PM
Hesap bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın.Küçük bir hesap yapalım : 30 level bir hesabınız var.Harcadığınız zaman + Ödediğiniz para(Pre G1 Varsa) + Elektrik Parası + İnternet Parası ; bunları aldınız sonra dedinizki pre boşa gitmesin arkadaşa veriyim kassın.Düzgün oynayıp ayda 1 level almakmı ? yoksa böyle hesabınız çalınıp 1 lvl den başlamakmı ?
Ayrıca :
warrockalt1@hotmail.com ile bu foruma üye kimse yok.
Ayrıca :
warrockalt1@hotmail.com ile bu foruma üye kimse yok.
10-05-2010, 08:07 PM
Mehmet abi acil msn (:
10-05-2010, 08:19 PM
Geçmiş Olsun ... 

10-05-2010, 08:22 PM
Sagol....Onemli olan oyun degil gercek yasam uzulmiyorum (:
10-05-2010, 09:04 PM
msn sını paylaş sen admınler ızın versın bız de bıraz yolunu bulalım bu sıpanın
bakalım ne kadar bılıyor mus
kerata ^^
bakalım ne kadar bılıyor mus
kerata ^^10-05-2010, 09:17 PM
Geçmiş olsun kardeş
10-05-2010, 10:03 PM
Sagolun... @TUNA sakin ha kardsm adam pro hacker (: yha bunun gibi lamerlerin eline 1pc bi tane de keylogger yazilimi veriolar sonra bi sey yaptiklarini saniyorlar ama orda beceri logger atmak degil duzgun bi logger yazmaktir neyse ms.dos dan adamin local host ve ip sini buldum chari vermeyene veya adam olmayana kadar hergun bilgisayarna ufak zarar vericm bu arada adresinide bulucam ve bi kac gune bilgisayarini etkisiz hale getirip evine gidicm o velete ve bilgisayarina rot-balance ayari yapicam (:
Sherlock
10-06-2010, 12:57 AM
(10-05-2010 10:03 PM)rebel1soul Yazılan: [ -> ]Sagolun... @TUNA sakin ha kardsm adam pro hacker (: yha bunun gibi lamerlerin eline 1pc bi tane de keylogger yazilimi veriolar sonra bi sey yaptiklarini saniyorlar ama orda beceri logger atmak degil duzgun bi logger yazmaktir neyse ms.dos dan adamin local host ve ip sini buldum chari vermeyene veya adam olmayana kadar hergun bilgisayarna ufak zarar vericm bu arada adresinide bulucam ve bi kac gune bilgisayarini etkisiz hale getirip evine gidicm o velete ve bilgisayarina rot-balance ayari yapicam (:
MS.Dos dan kastın "netstat -n" ; Hadi IP ' i buldun msn scriptlerinden bile bulunur ya geçtim Essential NetTools ile girmeye çalışmayı düşünmüyorsun heralde
Forumlarda paylaşılan klişe saçmalıklar bunlar.Ama donanımlı birine benziyorsun ; elemanın güncel anti-virüsü yoksa dediklerini yapabilme ihtimalin var.