Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rebel1soul calinmistir :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaslar bu konuyu cok sinirli ve uzgun bi sekilde aciyorum benim clanimdan bir kisiye charimi vermistim o g1 alamiyordu durumundan dolayi bende daha cok zevk alsin diye id ve sifremi vermistim ama gizli sorumu bilmiyordu ve tahmin etmesi imkansizdi.Ama nasil olduysa birine kufur etmis benim charimdan bi ....'de charimi bir sekilde calmis neyse daha fazla yazmak istemiyorum benim burada uzuldugum nokta charimin calinmasi degil yani oyun degil tek uzuntum o chari calan kisiligin insanligi ve chara verdigim emek.Gerisi chari calan kisi ile benim msn konusmalarim.Neyse o chari calan kisiye bende sanal alemde gerekli cezayi vericem...(Ms-dos, visual basic, c## ile aram cok iyidir (:...)Ama bu bilgilerimi ve cok kucuk bir yazilim olan keyloggeri insanlarin emek verip zevk aldigi seyler yani oyunlar icin kullanmam neyse...Gerisi ss ler...
[Resim: 55818815.jpg]
[Resim: 85366995.jpg]
[Resim: 48870411.jpg]
[Resim: 82201004.jpg]
[Resim: 74084082.jpg]
[Resim: 84036528.jpg]
SINIRDEN CAPS LERİ BİRAZ KOTU YAPMISIM KUSURA BAKMAYIN (:
Geçmiş Olsun Kardeşim.
Çağır ts ye çocuğu tüm warrocktr ailesi olarak sincap gibi arkadaşa özlü sözler söyliyelim Big Grin Big Grin
Geçmiş olsun. Ne diyelim. Kötü bir durum.m045.gif
Geçmiş olsun böyle insanlar çok var. Öğretiyor abileri bunlara program kullanmayı sonra millete ben "pro hacker" im diyorlar Big Grin. Bunun yaşı 10'u geçmez kardeş ben sana söyliyim.
Geçmiş olsun . Böyle şerefsizler oyunda çok . İş ciddiye binince kaçacak yer ararlar .
geçmiş olsun Sad
admin blacke diekte banlansın adamı demiAngry
Ya gel iltifat edelim adama Big Grin
Sagolun kardeslerim neyse ben ona gerekli cezayi gerekli cinsinden vericem...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler