Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Point Blank Türkiye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,

Sitemizde PB ile açılmış konudan sonra NfinityGames Firması ile irtibata geçtim ve bazı sorularım oldu.

PB* ( Point Blank ) tamamen Türk ekipten oluşmuş ve başarılı adımlar ile FPS oyunları pazarından ilerleyen bir oyun. Eminim ki biz oyuncuların gönlünde kısa sürede taht kuracaktır.

Bizde WTR olarak PointBlank oyununa gönülden destek vereceğiz ve böyle projelerin devam etmesi için gücümüz yettiği kadar çalışacağız.

Hepinizin bu durumu anlayışla karşılayacağını umuyorum ve firmaya gönderdiğim mesaja ve cevabı sizlere aktarıyorum.

Kod:
From: Kaan Topal [mailto:kaan@topal.biz]
Sent: Wednesday, September 01, 2010 1:58 AM
To: Point Blank Türkiye
Subject: Point Black ile ilgili
Importance: High



Merhaba,

Sizlere WarrockTR.Com Topluluk Lideri olarak birkaç sorum olacak.

Gördüğüm kadarıyla NfinityGames firması Türkiye pazarına ve Türk oyuncusuna değer veren bir firma.

Öncelikle Türkiye marketine hoş geldiniz diyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Fazla uzatmadan sorularıma geçeyim.

Ben 2004 yılından beri oyun sektörünü çok yakından takip etmekteyim ve 2008 - 2009 ve 2010 yıllarının şubat aylarında War Rock ( mmoFPS ) oyunu için partyler organize ettim. Sorum şu PB için Türkiye'de bu tarz Lan Party'ler gerçekleşecek mi ?  

Ayrıca aktif bir pc, wii, xbox, ps3 oyuncusu olarak pc platformunda oyuncuların karşılaştığı hile problemine hitaben PB oyununuz için oyunculara ne derecede güven verebiliyorsunuz ?

Ayrıca Türk oyuncularına sunacağınız destek hizmetlerinde Türkçe desteği olacak mı ?

Beni bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.

Ayrıca sorularıma cevap verdiğiniz taktirde www.warrockTR.com sitemizde oyununuz ile ilgili bir bölüm açacağım ve cevaplarınıza yer vereceğim.

Dip not ; " Point Black Türkiye " Google aramalarında warrocktr.com 5. sırada çıkmaktadır ve günlük ortalama 180 kullanıcı bu bağlantıdan sitemize gelmektedir. ( Veriler Google Analytics'den ve WebTrends'den Alınmıştır. )

Türkiye'nin en büyük Team Speak 2 ( 2000 Kişilik ) - Team Speak 3 ( 512 Kişilik ) sunucularına sahip olduğumuzdan bünyemizde oyun oynuyan oyuncular ayrıca sosyal bir ortam ve iletişim içerisindedirler.

İyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,
Kaan Topal ( Mr. )

Gelen Cevap ;

Kod:
İlk lan partimizi 12 eylülde Kadıköy’de gerçekleştireceğiz. Gün içinde duyurusu zaten yapılacak. Daha sonra belirli aralıklarla sürekli offline turnuvalar düzenlemeyi düşünüyoruz.



Hile konusu online oyunlarda en çok karşılaşılan sorun ve kesin bir çözümü yok biliyorsunuz. Ancak Point Blank oyunun hileleri pek bulunmuyor, bulunsada basit hileler oldukları için engellenmeleri kolay oluyor. Tamamen Türkiye’de ve Türklerden kurulu bir ekip olduğumuz için bu tarz durumlarda çok daha hızlı hareket edebilyoruz bu yüzden oyuncular güven problemi yaşamayacaktır.



Az önce değindiğimiz gibi Tamamen Türkiye’de kurulu bir şirket olarak tabiki Türkçe destek sağlayacağız. Çok yakın zamanda %100 Türkçe destek sistemimiz devreye girecek ve en kısa sürede kullanıcıların sorunlarıyla ilgilenebileceğiz.



Başka sorularınız var ise yanıtlamaktan zevk duyarız. İlginiz için tekrar teşekkürler, İyi günler.



Point Blank Türkiye Ailesi
Bu oyunu sevmeye başladım hemen indireceğim.
Ah bide grafikleri iyi olsa...
Merak ettim bu gece indireyim.
Ben gene Warrock'a çekeceğim konuyu bu oyunun yetkilileride güzel bir anektodda bulunmuşlar.

"Hile konusu online oyunlarda en çok karşılaşılan sorun ve kesin bir çözümü yok biliyorsunuz. Ancak Point Blank oyunun hileleri pek bulunmuyor, bulunsada basit hileler oldukları için engellenmeleri kolay oluyor."

Bu olayı bu oyunu oynayanlara anlatmamız epey zor oluyor ne yazıkki. Yeni oyunlarda bile böyle bir risk varken ( riski geçtim var yani oluyor ) Warrock gibi Kore betasıyla 6 yıllık bir oyun nerdeyse hack olmaması anormal olurdu açıkcası.

Topal keşke aynı sıcaklık şu K2'de olsa neler neler yapacaz =)
Gm SPoon ile konustum Khaliyi Point Blanka getiricez !
(09-03-2010 08:09 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]keşke aynı sıcaklık şu K2'de olsa neler neler yapacaz =)

ohooo Big Grin neler yaptırırdık adamlara Big Grin
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, deyişi doğru bir sözdür =)

Bence bu konuya en detaylı açıklama ve görüşü " Rayligh " abiniz yapacaktır.

TaTy

GM Spoon Warrock'un satıldığını bittiğini söylüyordu.Yeni yeni silahlar gelecek, yeni haritalar gelecek.Oyunun sosyal sistemi çok iyi.Messenger,Clan vs daha beta aşamasından yapmışlar.Ayrıca GM ler oyunda herzman aktif.

Gelmek isteyenler clanımızda var. Clan arama yerine ' EXPENDABLES' http://www.warrocktr.com yazarlarsa WarrockTR clanını görebiliriler.

DipNot: GM ler oyunda aktif ve bayağıda iyi oynuyorlar.Öyle WR deki gibi saldım çayıra hesabı yok. ARTİST
oyunu oynayan aktif kaç kişi var ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler