Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Point Blank Türkiye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Kayıt oldum ve şuan indiriyorum.Deniyeceğim bakalım nasıl bir oyunmuş
(09-03-2010 08:12 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Gm SPoon ile konustum Khaliyi Point Blanka getiricez !

oyun çok çok güzel wrdaki gibi retail olcakmı onu merak ettim.

ayrıyetten gmler tam bir profesyonel oyuncular..

warrockdakiler ezik player sınıfında Big Grin

0.40 kdli bizim wr gmleri ^^
Oyunu indirip kurmuştum, hata vermişti... Sınavlar bittiğinde belki tekrar indirip denerim... Ayrıca hack olmaması çok güzel bir gün Warrock u da böyle görebiliriz umarım Smile
(09-03-2010 08:29 PM)Black Yazılan: [ -> ]GM Spoon Warrock'un satıldığını bittiğini söylüyordu.Yeni yeni silahlar gelecek, yeni haritalar gelecek.Oyunun sosyal sistemi çok iyi.Messenger,Clan vs daha beta aşamasından yapmışlar.Ayrıca GM ler oyunda herzman aktif.

Gelmek isteyenler clanımızda var. Clan arama yerine ' EXPENDABLES' http://www.warrocktr.com yazarlarsa WarrockTR clanını görebiliriler.

DipNot: GM ler oyunda aktif ve bayağıda iyi oynuyorlar.Öyle WR deki gibi saldım çayıra hesabı yok. ARTİST

hahaha Big GrinBig Grin GM ler iyi oynuyosa ben profum Big Grin adamı colt la bile aldım Big Grin ayrıca oyunda gm le konusma fırsatım olmustu oyuna aklımıza gelen her silahın olucağını soylemişti
grafiklerin warrock tan daha iyi oldugunu idda etmişti Big GrinBig Grin olsun simdi iyi olmasada umarım yakında iyi olur Smile
Bende eve döndüğüm ilk vakit bu oyunu deniyeceğim. Hatta şu anda evdeki bilgisayarıma indirdim bile =)
Bunumu kullanıyorsun kaan abi
Ben indirdim ve cok sevdim.Kan efekti dersin ne dersen de cok güzel.Silah konusunda kıtlık var ama daha tam sürümde değil.Tam sürüme bir gecsin cok güzel bir oyun olucak eminim.Warrock gibi hack olayıda yok.Ama bence daha oyun tanınmadı.Tanınsa coktan hacklarda olucaktı.İnşallah warrock gibi olmaz.Ne diyelim artık.Güzel ve güzel Smile
Terördeki kadın beni çok tahrik ediyo Sad
(09-03-2010 11:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Terördeki kadın beni çok tahrik ediyo Sad

Ben olsam kadın karaktere hic para harcamam.Ben su anlık puan biriktiriyorum gelecekte gelen silahlardan alıcam 30 günlük Big Grin
(09-03-2010 08:19 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, deyişi doğru bir sözdür =)

Bence bu konuya en detaylı açıklama ve görüşü " Rayligh " abiniz yapacaktır.

Değerli ilginiz için teşekkür ederim.Böyle bir tümceye katılmam mümkün değildir.

Muhtemeldir ki, özellikle online oyun meraklılarının Türkçe dil seçeneğine ve Türk GM'lerin bulunmasına duydukları zaruriyetten dolayı ve ayrıca serverlarda bazı kendini bilmez yabancı uyruklu oyuncuların küfür ve hakaretlerinden dolayı bu tümceyi kullanmaktadırlar.

Gerçek hayatta, varlığımızı ve birliğimizi korumanın en önemli düsturunun 'içe kapanmak ve herkesi düşman olarak görmek ' olduğunu savunan zihniyetler, bu tümceyi bir slogan haline getirmekte ve 'ırksal bencillik' boyutuna ulaştırmaktadırlar.Esas olan Atatürk milliyetçiliğidir ve bu konuda ilham alacağımız fikirler açık bir şekilde beyan edilmiştir.

Devletlerin uluslararası statüde hak ve menfaatlerini korumaya çalışması, halkının çıkarlarına uygun hareket etmesi, halkların birbirine düşman olacağı ya da tamamen dost olacağı anlamını taşımamaktadır.Burada esas olan, her devletin kendi çıkarlarına daha fazla öncelik vermek istemesidir.

PointBlank oyununu geçen hafta evdeki bilgisayarıma yükledim ve 1 haftadır oynuyorum. Açık beta sürecinde olmasına rağmen kalitesini beğendim. Türk GM'ler oyunda bulunmakta, hile ve küfüre asla müsamaha gösterilmemekte ve buna tenezzül eden 'sözde' oyuncular anında banlanmaktadır. Lag sorunu bulunmamakta(Server Türkiye'de bulunduğu için), oyun haritaları tatminkar düzeydedir.

Crossfire - CombatArms - Operation7 - AVA oyunlarına göre en büyük avantajı, Türk GM ve Türkçe dil desteği ile lag sorununun olmayışıdır.

Saygılarımla.

Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.

Türk milliyetçisi, gelişme ve ilerleme yolunda ve uluslararası ilişkilerde bütün çağdaş milletlere paralel olarak, onlarla bir uyum içinde yürüyecektir. Ama bunu yaparken Türk milletinin özelliklerini, bağımsız kişiliğini koruyacaktır. Türk Milliyetçisi diğer milletlerin hakkına, bağımsızlığına saygı gösterecektir. Ancak böylelikle diğer milletlerden de saygı görecektir. Kimsenin yurdunda gözümüz yoktur. Çünkü her milletin yurdu kutsaldır. Türk, büyük gücünü ancak haklarına saldırı olduğu zaman kullanacaktır.

Yurtta sulh, Cihanda sulh.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler