09-04-2010, 08:43 PM
09-04-2010, 08:43 PM
09-05-2010, 04:29 AM
(09-04-2010 08:43 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ](09-03-2010 11:19 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Bunumu kullanıyorsun kaan abi
Hayır, Başlat > Çalıştır > " mstsc.exe " yaz enter'a bas işte onu kullanıyorum =)
Oyunu oynayanlar yorumlarını paylaşabilir mi ?
ZevkLi bir oyun...
Lagsız hacksız Grafikleride öyle çok da kötü değil... Orta09-05-2010, 12:07 PM
Oyun Çok Güzel Ama Elin Klavyeye Alışması Biraz Zaman Alıcak Wrden Sonra 
Ama Çok Zevkli
Çok Seri Dönüyor 

Ama Çok Zevkli
Çok Seri Dönüyor 
09-05-2010, 12:10 PM
çok hoşuma gitti oynuyorum 

09-05-2010, 11:53 PM
Head Shot Demesine Bayılıyorum 

Misafir
09-11-2010, 07:21 PM
Oyunu bende oynuyorum güzel bir oyun Cs'ye benzemiş ama daha iyi .
Bu arada oyunda hile yok dediniz faket var.Dün akşam denk geldim.
Oyuncu "kair" adında bir Rus.Oyuncu kendisi hile kullandığını (cheat engine) söyledi.
Oyuncunun silahlara baktığımda bıçak olarak altın bıçak tekli olarak yine altın magnum tarzı bir silah vardı.
Normal makineliye bakıldığında altın modifiye edilmiş süper bir silah vardı.
Bunları Kaantopal arkadaşımız iletirse sevinirim.(Ben nasıl iletişime geçileceğini bilmiyorum o yüzden sizden rica ediyorum.)
Bu arada oyunda hile yok dediniz faket var.Dün akşam denk geldim.
Oyuncu "kair" adında bir Rus.Oyuncu kendisi hile kullandığını (cheat engine) söyledi.
Oyuncunun silahlara baktığımda bıçak olarak altın bıçak tekli olarak yine altın magnum tarzı bir silah vardı.
Normal makineliye bakıldığında altın modifiye edilmiş süper bir silah vardı.
Bunları Kaantopal arkadaşımız iletirse sevinirim.(Ben nasıl iletişime geçileceğini bilmiyorum o yüzden sizden rica ediyorum.)
01-07-2011, 11:32 PM
AGALAR BNA MESAJ ATABILIRSINZ POİNT BLANKDA İSMİM gOKhaNNN YARDIM EDERIM HER KONUDA yardım ederim
01-08-2011, 12:38 AM
Ben oynamıştım harika ne lag problemi var ne hile gerçekten oynanması gereken bi' oyun.
Unutmayın ki her oyunun veya bir programın betası (denemesi) vardır oyun içinde gelecek yeni patchler yeni versiyonlar ( chapter 1, chapter 2 ve chapter 3 gibi) oyunu ve görüntü kalitesini yükselticektir. Hem sanki içimden birşey Türkler kendi ülkelerinin yaptığı bir oyuna asla zarar vermezlerdir.. GamersFirst Müşteri Hizmetleride oyuncularıya yakından ilgilense sadece para değil yeni oyuncular kazanmaya çalışsa belki de orada da hile sorunu ortadan kalkabilir.
Unutmayın ki her oyunun veya bir programın betası (denemesi) vardır oyun içinde gelecek yeni patchler yeni versiyonlar ( chapter 1, chapter 2 ve chapter 3 gibi) oyunu ve görüntü kalitesini yükselticektir. Hem sanki içimden birşey Türkler kendi ülkelerinin yaptığı bir oyuna asla zarar vermezlerdir.. GamersFirst Müşteri Hizmetleride oyuncularıya yakından ilgilense sadece para değil yeni oyuncular kazanmaya çalışsa belki de orada da hile sorunu ortadan kalkabilir.
01-14-2011, 11:53 PM
Oyunu 1 aaydır oynuyorum gerçektende tatminkar bir oyun.
Ayrıca warrockta ''pro'' olmak item almaktan geçiyor,PB de oyunu oynayışınıza bağlı.
RÜTBE: Asteğmen 2. kademe
Ayrıca warrockta ''pro'' olmak item almaktan geçiyor,PB de oyunu oynayışınıza bağlı.
RÜTBE: Asteğmen 2. kademe