Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eski sevgilimin doğum günü..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
evet arkadaşlar..1 saat sonra eski sevgilimin doğum günü..biz bu yıl öss ye girdik..2 yıl çıktım onunla..ama sonunda ayrıldık..çok kötü şekilde değil ama ben bitirmek istedim ayrıldım..duydum etraftan oda üzülmüş..tabi bende halen seviyorum ama ..bitti artık dönüşü yok..1 ay oldu ayrılalı..ya böyle silah oyunu forumunda bunu sormak size saçma gelebilir ama ne yapayım..siz ailem gibisiniz..tek takıldığım forum bu..size soracam sizde anlarsınız halden..sizce ne yapmalımıyım..mesaj atmalımıyım..yoksa hiç karışmamalımıyım..1 aydır iyiydim aslıdna pek üzülmüyordum ama şimdi bi kötü oldum Sad( yardım edin
ona okulda tff diyorduk..benmde eski chardı m3thr0p0l3..onla çıkmaya başlayınca yeni hesap bile açtım m3tLOVEtff diye...ben onu seviyordum..allahı var oda çok sevdi..2 sene harikaydı..ama bitti..şimdi ne yapmam gerekiyyor Sad(
Halinden En İyi Ben Anlarım Galiba Kafan Bayağı Karışmış Bence Git Konuş Veya Mesaj At Bir Süre Sonra İyi Olduğunu Anlayacaksın BAnada Düğün Davetiyesi Yollicaksın ^^ yada bunları ...... et Kalbinin Sesini Dinle
Ayrılmış olmanız, herşeyinizin bittiği anlamına gelmiyor. Aşk bitti ama siz dost olarak kalmalısınız. Onun en mutlu veya en kötü gününde beraber olmalısın. Veya özel günlerinde onu hatırlamalısın ve tebrik etmelisin.

Bence mesaj atmalısın.
kalbim karışma diyor..sen ayrıldıın..çek cezanı..b.k vardı sanki 2 sene seni hayatında tek mutlu eden insandan tek aşkından ayrıldın..hayatımda bir sevgilim oldu oda oydu.. bitti..bunun adı gururmu Ss.gif ama dönüşü yok tek bildiğim bu...neden 1 aydır çok takmasamda şimdi bu kadar kötü oldum neden Sad Ss.gif
Senle Bir Kafa Çeksek ^^ Bence Sen Ona Hala (bu Kelimeyi Sevmesende) Aşıksın Bence Mesajla Bırakma Git Yanına Aşkım Ben Geldim De
Bazı şeyleri kabul etmek zordur ama unutacaksın zaman geçtikçe. Onu hayatından silmiş atmış olarak değil, bir dost, bir arkadaş olarak görmeye bak.
sordum arkadaşlarıma..ayrılmışta olsakk..alayım hediyemi gideyim..ben geldim ayrılsakta 2 yıl çok şey verdik birbirimize bize böyle ayrılmak yakışır diyeyim..kutlayayım vereyim hediyesini..helalleşip ayrılayım..ama onlar yok dedi Sad çünkü ben öss de istediğim yeri kazanamadım..1 sene daha hazırlanacam..ve onu unut çalışmam lazım..beni düşündükleri için böyle dediler..ooffff
(08-24-2010 11:19 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Ayrılmış olmanız, herşeyinizin bittiği anlamına gelmiyor. Aşk bitti ama siz dost olarak kalmalısınız. Onun en mutlu veya en kötü gününde beraber olmalısın. Veya özel günlerinde onu hatırlamalısın ve tebrik etmelisin.

Bence mesaj atmalısın.

Sen hiç bir zaman bir kaşığı bir çatal olarak kullanamazsın Wink
(08-24-2010 11:26 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Bazı şeyleri kabul etmek zordur ama unutacaksın zaman geçtikçe. Onu hayatından silmiş atmış olarak değil, bir dost, bir arkadaş olarak görmeye bak.

BencE Bu Hayattaki En Zor Şey WinkWinkWink
Bu öss olayını da göz önünde bulundurarak benim yazdıklarımı uygulamalısın. ^^
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler