Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eski sevgilimin doğum günü..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
al işte doğumgünü..ve ben hiçbişey yapamıyorum..off..iyi gecelr beyler..tşkler.
Git olum ya s. et öss'yi. Seni seven kız bulamassın sonra.
Mesajını atmalısın , hatta onla tekrar sevgili olma yolunda olmak istemesen de onu hala sevdiğini,ondan kopamadığını dile getirmelisin.. Bunu bilmeye hakkı var.. Ben de 2 sene önce ayrıldığım biriyle tekrar beraber oldum,şimdi kısmetse yüzük takıcaz Smile
Mistır Ege gör bunları... Forumda durgunluk var doğru dürüst konu açılmıyor diyordun... Site "Alo Güzin Abla" hattına döndü Big GrinBig GrinBig Grin
sinan güzin ablamız olur musun Sad
(08-25-2010 01:37 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]sinan güzin ablamız olur musun Sad

Hadi la git başka kapıya utanmaz güzin ablamız olurmusun diyo şuna bak Angry sen ol güzin abla Big Grin
Bu işler ilgi ister fedakarlık ister bunları karşındaine hissettirir ve sende ondan hissedersen bu iş kolaydır.Allah hakınızda hayırlısını versin.
(08-24-2010 11:51 PM)Brinqmylife Yazılan: [ -> ]
(08-24-2010 11:45 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]O zaman progrram değiştirin. Madem ki ikinizde kazanamadınız. Parkta veya çarşıda orda burda gezceğinize oturup ders çalışın. Beraber ^^

Arkadaşım konuştukların çok saçma. Sence 2 sevgili bir arada. Oturup dersmi çalışırlar yoksa birlikte oturup diyelim 2 gün görüşmediler. Oturup dedikodumu yapılar Smile Biraz mantıklı düşün victory.gif

1. si söylediğin saçma dedikodu ?? gereksiz ..
2. si beraber ders çalışmak en mantıklısı Big Grin ders çalısmayı sevdiren bi sevgilim vardı benım Big Grin ders çalısmadııgımda kavga ediyoduk resmen Big Grin
Sonuçta geçmişiniz var...Herşey bitti değil ona mesaj at DOST
Sorun Büyük.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler