(08-24-2010 11:32 PM)Brinqmylife Yazılan: [ -> ] (08-24-2010 11:19 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Ayrılmış olmanız, herşeyinizin bittiği anlamına gelmiyor. Aşk bitti ama siz dost olarak kalmalısınız. Onun en mutlu veya en kötü gününde beraber olmalısın. Veya özel günlerinde onu hatırlamalısın ve tebrik etmelisin.
Bence mesaj atmalısın.
Sen hiç bir zaman bir kaşığı bir çatal olarak kullanamazsın 
kesinlikle kardeşim..onla dost kalamam..2 seneden sonra her yaptığını izleyip içim kan ağlarken gülemem...onla ya hepti ya hiçç..ben hiçi seçtim..
Dostum Gerçekten Diyorum Git Mesaj At Falan Ne Yapıyorsan Yap Ama Sen Onu Hala Seviyorsun

bunu saklamıyorum..tabi seviyorum..ama bitti..dönüşü yok..ve öss var bu sene olmazzz...sadece 25 dk sonra doğumgünü..şimdi beraber olsak..geçen seneki gibi ilk kutlayan ben olmak için saniyeleri sayıyordum..yarın beraberdik..harika sürprizler hazıırlamıştım

ama bu sene mesaj bile atmıyorum...
Gerçekten seviyorsan git doğum gününü bas o zaman. Geç karşısına 'seviyorum lan seni' de tamamdır.
Hem neden ayrıldın ki durup dururken?
ya çünkü birbirimizi çok seviyordukk..hep birbirimizleydik..dersleri saldık..sınavı kazanamdık..bi sene daha onla olup ailemi üzemem..öss üniversite şart..
O zaman progrram değiştirin. Madem ki ikinizde kazanamadınız. Parkta veya çarşıda orda burda gezceğinize oturup ders çalışın. Beraber ^^
(08-24-2010 11:45 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]O zaman progrram değiştirin. Madem ki ikinizde kazanamadınız. Parkta veya çarşıda orda burda gezceğinize oturup ders çalışın. Beraber ^^
Arkadaşım konuştukların çok saçma. Sence 2 sevgili bir arada. Oturup dersmi çalışırlar yoksa birlikte oturup diyelim 2 gün görüşmediler. Oturup dedikodumu yapılar

Biraz mantıklı düşün

Kardeş seni sevdiği için ona gidersen ona umut vermiş olursun ama kalbin karışma hayır diyorsa gitme ama 2 yıl çıkmışsın önemli bir nedeni olmalı ayrılma sebebin seviyorum diyorsun ama karışma diyorsun kötü bir anı geçirmişindir onu silip başlaman lazım bence kendinide onuda üzmene gerek yok bence konuş yeniden başlayın belki yeniden başlarsanız