Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adobe_Professional'den İmza Çalışmaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Arkadaşlar sitemizin "Grafik Tasarımcısı" Yasin Abi, sizler için her gün 1 WarrockTR üyesine imza hazırlayacak. Bu fırsatı değerlendirmek istiyorsanız bu konunun altına mesaj yazınız. Grafi2000( Yasin abi ) sizler için her gün 1 kişiye imzasını hazırlayayıp siteye konu açacaktır.

İmza Özellikleri;

Eğerki imzanızı WarrockTR sitesinde de yayınlayacaksanız önerimiz 600x300 'den büyük olmasın. Sebebi sayfada kasmalara sebebiyet verebilir. İmzanız ile ilgili özel bir isteğiniz varsa onuda mesajınıza bildiriniz. Mesela sarı renkleri ağırlıklı olsun, vs vs. Kendi zevkinize göre yani =)

Yasin abinin en iyisini yapacağına eminim. Bu arada lütfen imza isteklerini ÖM göndererek değilde konuya mesaj atarak yapın. ÖM ile yapılan istekler sonuçsuz kalacaktır.

Saygılar
WTR Ekibi
ben istiyorum onun sevkine biraktim Smile
nickim yazsin üstünde (sp0ng3b0b)
gerisi kendine kalmis Smile
imza olarak kullanicagim
çok güzel olur bana yaparmısın yasin abi bir tane Big Grin xh3rqéLé ! diye çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
Öncelikle hayırlı olsun Yasin abi senin ve WTR adına sevindim Smile

İsteğimi yapayım ;

(200x200 olsun avatar için kullanıcam) siyah bi dudak öpücük konduracak
sonra xDark1ss yazıcak (GİF) teşekkürler Smile
Yasin abimizden bende bir imza rica ediyorum Smile Forumdaki nickim yazsın. Kırmızı, mavi ve beyaz renkler olsun. Şimdiden teşekkür ediyorum Smile
(01-25-2010 08:56 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]ben istiyorum onun sevkine biraktim Smile

Özelliklerini söyle bari.
Absolut yazsın, arkası zemine uyumlu yani GİF yada PNG olarak kaydede bilirsin. Kırmızı ve Tonları tercihimdir teşekkürler. Wink
Hayırlı olsun İmzaya gerek yok ama yinede teşekkürler Big Grin ^^
Bende istiyirem Big Grin xtechn9ne Big Grin
Batuhan™ yazan imza istiyorum.Şimdiden teşekkürler =)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler