Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adobe_Professional'den İmza Çalışmaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Ups, bu konuyu görmemişim Smile Ö.M atmıştım Smile Yasin Abi bana da " Mr.ToGo " yazan bir imza hazırlayabilir misin ? Siyah + Lacivert hoş olur =)
(01-26-2010 12:47 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(01-26-2010 12:21 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Abi arkaya tüp koy önüne mogazz yaz yeterSmile

3 harf tek kelime lol ...

Niye ben öyle seviyorumBig Grin
Veya şu resimdeki muslukta benzin yazan yere mogazz yazarmısın abi?
Ben de istiyorum Smile bozkartal Smile afilli olsun sana zahmet ^^ forum imzama koyacağım Smile
(01-26-2010 12:21 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Abi arkaya tüp koy önüne mogazz yaz yeterSmile

Bu ne tüp sevgisiBig Grin
Bende istiyorum Smartyy Kırmızı siyah tonlar bide avril lavigne nin imzamdaki resmini ekleyebilirmiyiz ?Big Grin
abi imza yapabilirsen güzel olur hem avatar hemde imza olarak kullanabileceğim boyutlarda olursa güzel olur arkaya bir suikastçi ile ilgili resim koyasan halkulade olur veya arkaya güzel anlamlı bir resim olursada güzel olur abi imzaya ve aynı zamanda avatarım olucak ona only4vip yazarsan sevinirim

nick:only4vip
bende isterim Big Grin
Neyse ben bu kadar güzel imzaları görünce FORUM KURALLARIndan vazgeçtim.Sıra bende sanırım =)
Batuhan™ yazan imza istiyorum.Şimdiden teşekkürler =)
Ben de çok istiyorum çünkü süper yapıyor...Big Grin
kendisinide tebrik ediyorum ayrıca...
TrL1b3rty™ yazan bir imza istiyorum ...
KIRMIZI&SİYAH İÇİNDE HAFİF KOYU YEŞİL OLURSA SEVİNİRİM ORTAM BİRAZ EFSANEVİ OLURSA SEVİNECEĞİMBig Grin(YANİ KOYU BULUTLAR FELAN OLABİLİR)yaparsan çok çok çok çokkk mutlu olacağım...
Şimdiden çok teşekkürler Big Grin
Cidden çok güzel oldu hepsi Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler