Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adobe_Professional'den İmza Çalışmaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
trcoldstar yazsınSmile. Koyu kırmızı renkler ağırlıklı olursa sevinirim yasin abi..konuyu önceden görseydimSmile.. Teşekkürler çalışmaların çok güzel

resmin sağ üstünde kırmızı beyaz cafcaflı RusH yazsın ^^
Ben de istiyorum (:
Siyah ve yeşil ağırlıkta olsun ve nickim (Santakill3r) yazsın. Avatar olarak kullanıcam ona göre yaparsan sevinirim (:
Amcamın oğlu için Nihocan'nın aynısından yapabilirmisin Nihocan yerine T@H@ yazıcak teşekkürler
Bana Moster Ball Tour yazar mısın ama Mos(t)er't si haç işareti ile yapabikir misin olmassa adımı yazman yeter...GaGaVision

big_bosS

big_bosS

olarak da bir tane yapabilirsne çok sevinirim abi..Teşekkürler şimdiden
[Resim: 88502254.png]
Boyut olarak şunun tarzında hem imza hemde avatarda kullanabileceğim thuglife yazan birşey olsun.Arayada smaç basmak yada basketbol ile ilgili bir resim atabilirsen sevinirim.Teşekkürler şimdiden.Kolay gelsin..
yasin abi benimkide xpr0jectx yazsın gerisi senin ellerine kalmış Smile
Abi bende İstiyorum Siyah ve Koyu mavi renkleri AğırLıklı olsun

h0lyp1mp ve xviruz707x yazsın en altada Adımı Uqur yLdz diye yazarsan sevinirim.
xd4rkblow sarı kırmızı renkte olabilir abi diğer özellikleri senin zevkine bırakıyorum.iyi çalışmalar
Bende istiyorum.. onlytiqer yapar msın rica etsem yasin abi ?? Şimdiden Teşekkürler
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler