Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(06-29-2010 12:26 AM)Jacob J. Yazılan: [ -> ]Ne yani 95 liyim diye moderatör olamıyorum yha nasıl bi iştir bu
abartma artık var bir bildiğimiz yapmıyoruz
Abartmıyorum Turgay abi fikrimi söylüyorum...
(06-29-2010 12:56 AM)Jacob J. Yazılan: [ -> ]Abartmıyorum Turgay abi fikrimi söylüyorum...
fikrini 50 kez söyleme almıyorum işte bu kadar basit.
Jacob sakin dur kardeşim yeter artık yahu, gittikçe eşiğe dayanıyorsun bizdeki de sinir değil mi..
Ben çok istedim turgay abi almadı 95 liyim diye . 1 tanıma fırsatı bari verseydin . 12 saat açığım oyunu bırakıyorum foruma çalışıyorum .
allahalla almıyoruz dedik 17 yaş altını amma tantana yarattınız.
Turgay abi sen kaç yaşında mod oldun bu siteye ?
(06-29-2010 04:51 PM)Jacob J. Yazılan: [ -> ]Turgay abi sen kaç yaşında mod oldun bu siteye ?
ben bu siteye mod olduğumda 3 admin 2 moderatör vardı. Kendinle beni kıyaslama zamanında o kadar yetki alma sebebim gerek Topalla gerek Murat abiyle Reel'dende tanışıyor olmamdır.
Ben kendimi senle kıyaslamıyorumki pardon ama konuyu saptırdın ben sana neden sen bizim yaşımızda admin oldun biz niye olamadık değil sen kaan abiyle tanışmış olabilirsin ama 15 yaşında olupta bu sitede kendinden 4-5 yaş büyüğünden çok daha iyi moderatörlük yapıcak kişiler var ben bu gruba sokmuyorum kendimi ama bu gruba giren arkadaşlarım var.Demek istediğim bence hakları yeniliyor.
Alttarafı mod olamadınız.
olamadınız diye foruma kızmanıza gerek yok.
Bizde olamadık bu kadar avazımız cıkmıyor ki.
Bizde bütün gün online olmaya çalışıyoruz ama arkadaşlarımız var ve hoş vakit geçirelim diye.
Herşeyden bi çıkar çıkarmaya çalışmayın.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8