Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Yaz Sezonu Moderatör Alımları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(06-25-2010 07:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]17 Yaş altı olanlar Başvuru yapmasınlar ! Başvuruları direk silinecektir. Kısacası 1994 doğumlular vede daha küçükler başvuru yapmasın

(06-25-2010 07:24 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]İsim:Furkan Dumluca
Doğum Yılı :1996
Oyundaki Nicki: dumluc4
Bulundugu Eski Clanlar:Los Califas Vb.
Daha Önce Mödratörlük Yaptıgı Site: warrockworld

En büyük puntoda yazdığım yazıyı bile okumadığın için teşekkürler. 1 gün ban.
(06-25-2010 07:25 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]wtr'de zaten tüm yetkilerim var ama o ayrı bir şey zaten. Deneme mod açmıştık ama bu gereksiz bir grup. Bir amacı olmuyor. Aman amanda mod almayı düşünmüyoruz açıkcası. Az ama öz. Zaten sınavı bittiği için gelecekler var.

Anladım.War Rock TR için hayırlısı. Smile Çizgisinden ayrılmadan devam edecekse BANLANMAYA bile razıyım Smile
(06-25-2010 07:16 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(06-25-2010 07:09 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]17 yaş altı mod alınmıyor mu Sad

Öyle modlar var ama Ss.gif

var olduğu bundan sonra alacağımız anlamına gelmiyor

Aradan birilerinin çıkıp akıl yaşta değil başta demesini bekliyorum ama 17 yaşının altında aklı başında adamları önce tanımak lazım. Tanıdığımız öyle birileri varsa zaten onları mod yaparız. Tanımadığımız zaman bu yaş sınırı olacaktır
Ben Tarif Ettiğin Gibi Birisiyim..Möderatör Olmayıda Çok İstiyorum Çünkü Sitemiz Çok Güzel
(06-25-2010 07:27 PM)archelis Yazılan: [ -> ]
(06-25-2010 07:25 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]wtr'de zaten tüm yetkilerim var ama o ayrı bir şey zaten. Deneme mod açmıştık ama bu gereksiz bir grup. Bir amacı olmuyor. Aman amanda mod almayı düşünmüyoruz açıkcası. Az ama öz. Zaten sınavı bittiği için gelecekler var.

Alper gelecekmi turgay?

evet onun yeri hazır

(06-25-2010 07:29 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(06-25-2010 07:16 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(06-25-2010 07:09 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]17 yaş altı mod alınmıyor mu Sad

Öyle modlar var ama Ss.gif

var olduğu bundan sonra alacağımız anlamına gelmiyor

Aradan birilerinin çıkıp akıl yaşta değil başta demesini bekliyorum ama 17 yaşının altında aklı başında adamları önce tanımak lazım. Tanıdığımız öyle birileri varsa zaten onları mod yaparız. Tanımadığımız zaman bu yaş sınırı olacaktır
Ben Tarif Ettiğin Gibi Birisiyim..Möderatör Olmayıda Çok İstiyorum Çünkü Sitemiz Çok Güzel

hala yazdıklarımı okumuyorsun. Öyle birisi varsa zaten bizim tanımamız lazım dedim bi mesajları oku yarın banın bitince geldiğinde

Sherlock

(06-25-2010 07:27 PM)archelis Yazılan: [ -> ]

Alper gelecekmi turgay?

Biri beni mi andı ? Smile
İsim Soyad: cengizhan yıldız
Doğum Tarihi: 23.04.1993
Oyundaki eski nickleriniz: waryada/waryada1/cengizha12/ll1453ll
Bulunduğunuz Clan: taf//lord
Geçmişte yöneticilik/moderatörlük yaptığınız siteler:
bursaforum:moderatorluk
webhattı:moderatörlük
(06-25-2010 07:33 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Biri beni mi andı ? Smile
evet adminliğini verdim =) hayırlı olsun =)

Bu arada tebrik mesajı yazmayın alper için toplu bir konu açarım ben zaten. Gereksiz mesajlar silindi. Başvuru dışında mesaj atmayın
turgaycım biz sabitmiyiz ^^
İsim Soyad: Orçun Çimen
Doğum Tarihi: 14.03.1993
Oyundaki eski nickleriniz:her0turk - more4ction
Bulunduğunuz Clan: MVP
Geçmişte yöneticilik/moderatörlük yaptığınız siteler: warrockhit.com patirti.com miraturk.org warrockturk - warrockturkiye
İsim Soyad: Cem Aydın
Doğum Tarihi: 03-05-1992
Oyundaki eski nickleriniz: bjkcarsı01 ncapr0snip
Bulunduğunuz Clan: NCA
Geçmişte yöneticilik/moderatörlük yaptığınız siteler: warrockhit.com , warrockturk.com
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler