Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Yaz Sezonu Moderatör Alımları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
İsim Soyad: Emir ERDOĞAN
Doğum Tarihi: 19/09/93
Oyundaki eski nickleriniz: shotgunn07 , rmm0nst3r , rmmk1nqs , dr4g0npw3r , womdr4gon , lmplacable , lmpensable
Bulunduğunuz Clan: Unique Of Turks [UNT]
Geçmişte yöneticilik/moderatörlük yaptığınız siteler: Warrock Jet diye bir sitede süper moderatörlük , Sonra ismini hatırlamadığım bir kaç tane warrock forumu.
Berkantı bende desteklerim.''Her türlü'' Smile
İsim Soyad: Aykun Bunyan
Doğum Tarihi: 11/08/1994
Oyundaki eski nickleriniz: ncaw0lf,xgangst4r,ncamord,ttosunpasa
Bulunduğunuz Clan:NiComediA TR [ nCa ]
Geçmişte yöneticilik/moderatörlük yaptığınız siteler: fbtaraftar.com moderatörlük ve bir kaç fenerbahçe forumlarında modertörlük deneyimim var.
(06-26-2010 08:11 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Beni de destekle Soner Abi sonuçta benim babamda veteriner hekim Big Grin Sende okuyosun öyle hatırlıyorum. Big Grin

Seni söylememe gerek bile yok düşün artık Smile Big Grin
(iyi kıvırdım)
(06-26-2010 08:14 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]
(06-26-2010 08:11 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Beni de destekle Soner Abi sonuçta benim babamda veteriner hekim Big Grin Sende okuyosun öyle hatırlıyorum. Big Grin

Seni söylememe gerek bile yok düşün artık Smile Big Grin
(iyi kıvırdım)
Bi tanışamadım senle ona yanıyorum Smile Big Grin
(06-26-2010 08:08 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Berkantı bende desteklerim.''Her türlü'' Smile

Teşekkür ediyorum Soner'cim Smile
(06-26-2010 08:11 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]İsim Soyad: Aykun Bunyan
Doğum Tarihi: 11/08/1994
Oyundaki eski nickleriniz: ncaw0lf,xgangst4r,ncamord,ttosunpasa
Bulunduğunuz Clan:NiComediA TR [ nCa ]
Geçmişte yöneticilik/moderatörlük yaptığınız siteler: fbtaraftar.com moderatörlük ve bir kaç fenerbahçe forumlarında modertörlük deneyimim var.

94 lüsün :=) kuralları okumanı tavsiye ederim.
İsim Soyad: Atakan Demirci
Doğum Tarihi: 30/06/1993
Oyundaki eski nickleriniz:quicking
Bulunduğunuz Clan:JsT
Geçmişte yöneticilik/moderatörlük yaptığınız siteler:Arkadaşımın babasının forumu vardı ama unuttum adını malesef

Kabul Edermisiniz Bilmem Ama Yinede Teşekkürler Ve Saygılar
(06-27-2010 10:21 PM)crfurki Yazılan: [ -> ]İsim Soyad: Furkan Barış
Doğum Tarihi: 01/01/1995
Oyundaki eski nickleriniz: yok
Bulunduğunuz Clan:LegendOrginalPlayers
Geçmişte yöneticilik:Başka bir oyun adına clanıma forum açmıştık.orda adminlik yaptım.Arkadaşımın bir sitesinde moderatörlük yaptım.
Turgay 93 doğumlular ve daha küçükler başvuru yapmasın diyor siz hala kafanızın dikine dikine gidiyorsunuz 15 yasindasin bunu okuyabilicek ve anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum!!
İsim Soyad: Semih KARABACAK
Doğum Tarihi: 1991 / 19
Oyundaki eski nickleriniz: bozkartal, aspirat0r, hapsuuuu, lntheworld, bozkartalx, xjimb3am.
Bulunduğunuz Clan: ERGENEKON, Anatolian Tigers, Los Califas hatırladıklarım bunlar
Geçmişte yöneticilik/moderatörlük yaptığınız siteler: Hiç yapmadım
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler